Frank91 Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam forumowiczow czy to normalne aby po wylaczeniu silnika dmuchal wentylator jakies 3-5 minut niewazne czy jade 20 czy 5 km pytam bo dosc glosno to chodzi i troche przezkadza samochod mam od tygodnia
MarcinOslo Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 3-5min po wylaczeniu silnika napewno normalne nie jest. Jakies bledy ?
dudek6 Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Ja mam tak samo ale nie zawsze jak się zatrzymasz już pod domem poczekasz minutę niech pochodzi na wolnych obrotach i wtedy nie będzie chodzisz może to jest po to żeby turbine zchlodzilo niewiem u mnie też tak jest a na kompie nie ma żadnych bledowWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Frank91 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 Okazalo sie ze czujnik temperatury do wymiany wszystko dziala juz jak nalezy
dudek6 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Kolego czujnik temperatury cieczy byl przyczyna czy jaki ?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi