STO_PROCENT Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam Czy ktoś kumaty wytłumaczy mi jak skopiować mapę z zabytkami wrocławia? z tej strony np. http://www.staypoland.com/wroclaw_mapa.htm nie moge tej mapki skopiowac a jest mi bardzo potrzebna ;( Pomocy
endriuu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 na klawiaturze jest przycisk Print Screen. naciskasz. nastepnie otwierasz np Corela/Plik/Nowy ze schowka i Vuala! jak nie masz zadnego progr graf. pozostaje Paint/edycja/wklej
STO_PROCENT Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 a obraz z print skriptu wklejam do worda czy do painta bo trzeba mi tylko samą mapke [br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 12:07_________________________________________________ok juz chyba mi sie uda dzieki kolego za pomoc wlkeje do painta i wymarze gumką wszystko pozostałe
endriuu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 jesli potrzebujesz sama mapke, musisz wykadrowac obraz tzn swoja mapkę. takze musisz wkleic do jakiegos progr graficznego. najlepij Corel PhotoPaint lub Photoshop. moze byc tez zwykly Office Picture Manager z pakietu Office. wlkeje do painta i wymarze gumką wszystko pozostałe mozna i tak
STO_PROCENT Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 dokładnie o to chodziło kolego Ale juz sobie poradziłem z pomoca endriiu
Rekomendowane odpowiedzi