xork Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam, zamierzam wymienić pół oś prawą wraz z przegubami , czy będzie pasować ten element od innego modelu tj. z innym silnikiem,skrzynią itp. Chcę kupić używkę z przegubami i nie jestem pewien kompatybilności np. czy od automatu by pasowała ,zakładam że od 1.8t raczej nie będzie,a rocznikowo ? Proszę o podpowiedź i Miłego dnia życzę.
JawoR36 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Numery z ośki sobie spisz i szukaj takiej samej.
xork Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 no nie wpadłem na to, a bez tego da się jakoś ,strasznie łupie mnie w krzyżu nie dam rady się tak wygiąć żeby zerknąć...
wesz82 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 To poszukaj w gogle lub na alle albo zadzwon do serwisu. Gdzies mialem nr osiek bo dawalem je do swojego avg. I tutaj masz kontabilnosc. Skoro ja dalem do avg czyli nowszy afn to i tobie podejdzie ale musi to byc cala oska. Krzywe sa ze zmieniasz????
Rekomendowane odpowiedzi