Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

C7 Resident

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh jak zaczynałem to myślałem 2 godzinki i po robocie, później mnie taki wku.... złapał że już o i tutorialach nie myślałem. Fotka na szybko z dziś ?

IMG_20170815_104419-2133x1874.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ile dałeś za grilla ? Wygląda całkiem fajnie :)

Opublikowano

Podpinam się pod pytanie :hi:

Opublikowano

1100zl z przesyłką z UK na ebay'u szukałem bo chciałem właśnie czarna ramienia srebrny napis. Jakoś pierwsza klasa wszystko spasowało się idealnie tylko zatrzaski na czujniki parkowania musiałem lekko podpilowac bo były za ciasne aale dosłownie odrobinę. A tak to wszystko się równo i ładnie spasowało, dodatkowo dolna część z napisem quattro jest naprawdę z dobrego plastiku i solidna ( co niestety nie jest standardem w chińczykach ) i równa się idealnie z bocznymi wlotami. Generalnie wygląda lepiej niż oryginał.

Opublikowano

Witam!  Swiecko - okolice Londynu 1250km predkosc miedzy 100-170km/h wyszlo 7.2l, silnik 3.0 CDUC quattro. Zaladowany do pelna takze w sumie pozytywnie :) troche bak moglby byc wiekszy o te 20 litrow :)

Opublikowano

C7 SQUADRON

Opublikowano

Panowie wymienial juz ktos "dekory" u siebie w srodku ?? Mam za dwa elementy porysowane pazurami po porzedniej właścicielce i zaczelo mnie to lekko irytowac. Zastanawiam sie czy duzo walki z tym jest ??

Opublikowano

Jak nie jest to dekor wokół lewarka, to sprawa bajecznie prosta. Tylko on wymaga demontażu tunelu środkowego

Opublikowano

12 minut temu, bigjasiu napisał:

Jak nie jest to dekor wokół lewarka, to sprawa bajecznie prosta. Tylko on wymaga demontażu tunelu środkowego

Drzwi kierowcy. one na jakis zatrzaskach siedza ? Da sie to wyjac bez zdejmowania obicia drzwi ??

Opublikowano
  • Autor

Da się wyjąć ;)   z tego co pamiętam jak wymieniałem u Siebie to jedynie przerąbane było z tym dekorem na tunelu środkowym bo trzeba było cały tunel demontować 

tutaj masz pokazane dekory i gdzie maja mocowania :) $_1.JPG

Opublikowano

Zacznij demontowac od strony zawiasów

Opublikowano

Zna ktoś może nr kabelka do iphona? 

IMG_1587.PNG

Opublikowano

8S0051435D kątowy

8S0051435C prosty

Opublikowano

Dziękuje :hi:

Opublikowano

ojciec dzisiaj dostał zastępcze A6 Bi-turbo.. do tej pory jeździłem tylko SQ5 z tym silnikiem. dźwięk, przyspieszenie.. świetna sprawa :) choć skrzynia chodzi wolniej niż s-tronic.. ale no cóż.. na 3 dni zabawka jest :)

Opublikowano

Z modułem dodatkowym dźwięk jeszcze fajniejszy :decayed: