Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

C7 Resident

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 4.08.2020 o 18:01, tazzi napisał:

Mówimy teraz o lampach przedliftowych?

Nie, poliftowych.

Opublikowano

Myśle ze się da w Pile gościu za przeróbkę przedliftowych lamp full led chciał 1500zl i miał mi zrobić pływające kierunki. Także jak w przedlifcie się dało to myśle ze w polifcie też się da.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy to lampa matrix? z tylu wtedy są dynamiczne kierunki?

WWW.AUTOSCOUT24.NL

Audi van € 32.250,- op autoscout24.

Opublikowano

tak, matrix

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema! Panowie miał ktoś z was do czynienia z modelem A5 B9 (f5)? Co myślicie o tym modelu? Myślicie, że przesiadka z C7 na B9 to dobry pomysł?

Opublikowano

to zależy czego oczekujesz. miejsca w środku będzie zdecydowanie mniej, materiały wykończeniowe też będą nieco gorsze. jeździłem Q5tką, czyli w zasadzie bliźniakiem. za to system multimedialny chodzi o niebo szybciej, jest fajny i nowoczesny, podobnie jak VC. ja się zastanawiałem nad przesiadką na A5 Sportback, ale wielkość bagażnika mi jednak nie odpowiadała i ilość miejsca na głowę dla pasażerów z tyłu.

widziałem, że pisałeś u Kosmity w sprawie reflektorów. to w zwykłym A5 były ksenony, ledy lub led matrix. w polifcie jeszcze doszły światła laserowe.

Edytowane przez jedrekx

Opublikowano
5 godzin temu, A-rek napisał:

Siema! Panowie miał ktoś z was do czynienia z modelem A5 B9 (f5)? Co myślicie o tym modelu? Myślicie, że przesiadka z C7 na B9 to dobry pomysł?

Arek pewnie jak widziałeś mam teraz A5 B9 jak chcesz coś wiedzieć wal na PW

Opublikowano

może c7 nie jest już najświeższa ale zmiana z a6 na a5 to spory krok w tył

Opublikowano

Jak C7 to dolaczam do szanownego grona i sie witam ;) 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 6.10.2020 o 19:44, marcin_o23 napisał:

Tez jestem tego zdania, a5 srodek jak a4 b9 po lifcie i prócz multimediów szału nie ma ....

Opublikowano
W dniu 6.10.2020 o 14:55, jedrekx napisał:

to zależy czego oczekujesz. miejsca w środku będzie zdecydowanie mniej, materiały wykończeniowe też będą nieco gorsze. jeździłem Q5tką, czyli w zasadzie bliźniakiem. za to system multimedialny chodzi o niebo szybciej, jest fajny i nowoczesny, podobnie jak VC. ja się zastanawiałem nad przesiadką na A5 Sportback, ale wielkość bagażnika mi jednak nie odpowiadała i ilość miejsca na głowę dla pasażerów z tyłu.

widziałem, że pisałeś u Kosmity w sprawie reflektorów. to w zwykłym A5 były ksenony, ledy lub led matrix. w polifcie jeszcze doszły światła laserowe.

Czego oczekuje?...... hmmmm, 40 lat na karku i chce w końcu mieć coś ze "stajni" Audi Sport :D Po prawie 15 latach jeżdżenia dieslem czuje, że to czas na przesiadkę na benzyniaka z mocą 300+ :P

A6 wygodne ale nie jest to moje jedyne auto i używam go tylko w weekendy, a że córka to już prawie nastolatka to i na urlopy coraz mniej "gratów" się zabiera. Ostatnie parę wypadów zauważyłem, że w aucie wożę więcej powietrza niż bagażu. Następcą powinno być A6 Competition ale to jednak nadal diesel i chciałbym coś mniej kosztownego w utrzymaniu. S3 za małe, S4 nie robi szału zewnętrznie, a S5 bardzo mi się podoba i to z zewnątrz i w wewnątrz. Czy materiały aż tak gorsze? Nie wiem ale postaram się to sprawdzić. Dużo myślałem o przesiadce na Golfa TCR bądź R ale tam to idzie zauważyć duuużą różnice w materiałach w porównaniu do Audi.

Opublikowano
W dniu 6.10.2020 o 19:03, egon47 napisał:

Arek pewnie jak widziałeś mam teraz A5 B9 jak chcesz coś wiedzieć wal na PW

Egon widziałem, widziałem i chętnie bym cię nawiedził osobiście aby zobaczyć twoje auto ;)

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, A-rek napisał:

Czego oczekuje?...... hmmmm, 40 lat na karku i chce w końcu mieć coś ze "stajni" Audi Sport :D Po prawie 15 latach jeżdżenia dieslem czuje, że to czas na przesiadkę na benzyniaka z mocą 300+ :P

A6 wygodne ale nie jest to moje jedyne auto i używam go tylko w weekendy, a że córka to już prawie nastolatka to i na urlopy coraz mniej "gratów" się zabiera. Ostatnie parę wypadów zauważyłem, że w aucie wożę więcej powietrza niż bagażu. Następcą powinno być A6 Competition ale to jednak nadal diesel i chciałbym coś mniej kosztownego w utrzymaniu. S3 za małe, S4 nie robi szału zewnętrznie, a S5 bardzo mi się podoba i to z zewnątrz i w wewnątrz. Czy materiały aż tak gorsze? Nie wiem ale postaram się to sprawdzić. Dużo myślałem o przesiadce na Golfa TCR bądź R ale tam to idzie zauważyć duuużą różnice w materiałach w porównaniu do Audi.

Nie no Jak mówisz o nowej S5 to zupełnie inna bajka..... 

Opublikowano
W dniu 6.10.2020 o 19:44, marcin_o23 napisał:

Mówisz? To aż taki duuuuży krok w tył będzie? Dlaczego?

PS: interesuje mnie tylko model S5 ;)

Opublikowano
7 minut temu, Cuber napisał:

Nie no Jak mówisz o nowej S5 to zupełnie inna bajka..... 

Dokładnie interesuje mnie to....

Audi S5 Sportback 2017 review | CarsGuide

Tyle, że jest ich bardzo mało i nie ma w czym wybierać (wyposażenie, przebieg, cena).

Edytowane przez A-rek

Opublikowano
  • Autor

czyli przelift 

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy przedlift ale pewnie zanim się zdecyduje minie trochę czasu, a ceny poliftów pójdą nieco w dół więc nigdy nic nie wiadomo :D

Opublikowano
53 minuty temu, A-rek napisał:

Egon widziałem, widziałem i chętnie bym cię nawiedził osobiście aby zobaczyć twoje auto ;)

Spoko jak będziesz w Polsce daj znać możesz podjechać albo się ustawimy gdzieś przejdziesz się porównasz czy Ci pasuje takie auto:wink:

Opublikowano
23 godziny temu, egon47 napisał:

Spoko jak będziesz w Polsce daj znać możesz podjechać albo się ustawimy gdzieś przejdziesz się porównasz czy Ci pasuje takie auto:wink:

Chętnie, dzięki :thumbup1:

Opublikowano

jeździłem a5, q5, rs4 b9, ok rs4 dawało fan z jazdy ale wnętrze w c7 i jakoś ogólnie komfort podróżowania jest na naprawdę fajnym poziomie, jeśli w grę wchodzi zmiana na s5 to spoko, bo jedna pojedzie to fajnie, w środku jest tak sobie ale co kto lubi, na chwilę obecną gdybym miał szukać zabawki to celowałbym w rs3 :decayed: