jacekbalcerzak Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) hej, mam problem z drzwiami kierowcy, otóż ani centralny zamek ani kluczyk ich nie zamyka, kluczyk wkładam w pionie, przekręcam troche w lewo i otwiera zamki bo slychac ale jak przekręce go w poziom czyli w prawo to brak reakcji ani nie moge wyciągnąc kluczyka, klczyk moge wyjąć tylko w pionie. przy otwieraniu slychac w drzwiach ze cos tam pracuje ale przy zamykaniu nic, cisza, cos jakby blokowało. Wczesniej kręcilem śrubką od wyciągania zamka tą na boku drzwi, bo chciałem wyjąć zamek. Ktoś jakies pomysły ? :/ a i jeszcze dodam, że przy zamykaniu z pilota, nie świecą się kierunki, nie pamietam wlasnie czy powinny, ale przy otwieraniu swiecą dwa razy :/ Edytowane 27 Lipca 2017 przez jacekbalcerzak
piwoszek28 Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Coś zblokoealesWysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
jacekbalcerzak Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Opublikowano 28 Lipca 2017 jakby ktoś miał podobny problem to rozwiązałem go, wyjąłem wkładkę, zblokowała sie, nie mozna bylo przekręcic kluczyka w lewo, rozruszalem, nasmarowałem, i wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi