szalonyharry Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam , niepokoi mnie dziwny dzwięk / stukot podczas odpalania. Tylko wystepuje przy odpalaniu, a potem ustaje , podczas jazdy tez nic nieslychac , przy gaszeniu tez nie. Dodam ze niedawno co kupilem to auto a4 b7, sprzedawca prywatny , mowil ze niedawno wymienial dwumas, podczas jazdy testowej nic sie niedzialo , przy paleniu tak samo więc uwierzyłem mu. Niewiem własnie co to może byc, i przez co ten stukot ;/
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 raczej to dwumas.Dał rachunki ,że wymienial?
MariuszKK Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Odpalasz z wciśniętym sprzegłem czy bez? to samo się dzieje przy gaszeniu?
misiek95 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Taki objaw może powodować chociażby dokręcona w złej pozycji poduszka silnika. Jedz do komatego człowieka niech oslucha auto i sprawdzi najbardziej błache rzeczy zanim wydasz siano na jakąś drogą zabawkę. Przez internet tego nie załatwisz Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
szalonyharry Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 tylko przy odpalaniu , a odpalam i gasze zawsze z wcisnietym pedalem sprzegła. No wiem ze niezalatwie ale moze ktos mial cos podobnego , no postaram sie ogarnac kogos do pomocy i jakis podjazd zeby legnac pod autem .
MariuszKK Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nakręć filmik może z odpalania? Może to po prostu rozrusznik do regeneracji..
ecobuda Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Może i sam rozrusznik nie dokręcony. Sprawdź czy nie jest luźny, powinieneś go sięgnąć od góryWysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
szalonyharry Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Problem rozwiazany, brak gumy na zbiorniczku od wspomagania serio, plastikowy krociec obijał otwor przy uruchamianiu silnika , sam jestem zdziwiony jak dzwiek moze sie rozchodzić
MariuszKK Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Hehehe a ja to akurat opisywałem w związku z innym hałasem https://a4-klub.pl/topic/255986-jak-prawidłowo-ustawić-odbój-przedni-zawieszenia-silnika/?do=findComment&comment=5159129
Rekomendowane odpowiedzi