Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nawigacja RNS-E MMI czy podejdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam Audi A4 Cabrio B6, radio oryginalne na 2DIN Symphony. Nawigacja jest, ale wyświetlana w komputzrze. Orientuje się ktoś, czy ta nawigacja RNS-E MMi podejdzie, czy da się podpiąć pod te same kostki, antenę itp?

Opublikowano

Proszę nawi http://www.allegro.pl/item533755818_nawigacja_audi_a4_s4_cabrio_rns_e_2001_2007_super.html z tego co wiem da się podpiać antenę a co do kostek to nie wiem jak jest przy Symphony ale z chorus idzie przejcie na nawi a najlepiej wsadzić nowe kostki :hi:

Opublikowano

do kostek potrzeba adapter (lub można przelutować). Antena powinna pasować, tylko jest jeszcze pytanie gdzie w cabrio jest cały system navi (gdzie wkładasz płyte z mapami) bo jeśli w bagażniku to musisz sam zadecydować czy lepiej ciągnąc kabel z bagażnika czy dołożyć inną antene gps. pozdrawiam

Opublikowano

Sprzedającego z tej aukcji w opisie trochę poniosło :gwizdanie:

RNS-E moim zdanie w cabrio zakłada się tak samo jak w sedanie czy avancie poczytaj ten temat http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html a na pewno sam sobie z tym poradzisz, tym bardziej że u Ciebie to jest prawie plug&play

Opublikowano

różnica jest tylko w ramce 2-din, ale tu już jest....

Był temat o rns-e w cabrio i ramce 2-din własnie

płyta jest w napedzie rns-e, a nie gdzieś w bagażniku :)

Opublikowano

różnica jest tylko w ramce 2-din, ale tu już jest....

Był temat o rns-e w cabrio i ramce 2-din własnie

płyta jest w napedzie rns-e, a nie gdzieś w bagażniku :)

Mam rns-e to wiem.

Chodziło mi o to gdzie teraz kzgorski ma moduł od navi, bo napisał że ma navi w licznikach.

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam, no właśnie płytka jest w bagażniku. A gdzie moduł to nie mam pojęcia. Żeby DVD odtwarzać to trzeba jakiś specjalny czytnik DVD czy wystarczy jakiś standard z netu?

Opublikowano

Czyli kabel z anteny GPS też jest podciągniety do bagaznika tylko. Albo kupisz "przedłużacz" i pociągniesz na przód do RNSa albo zamontuj sobie nie ori antene z przodu (np. pod deską). Z tego co wiem to do DVD potrzebny jest jeszcze specjalny adapter i ewentualnie odblokowanie oglądania w czasie jazdy. pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

No dzięki wielkie. Do zakupu jeszcze chwilka, więc mam czas na wszystkie przemyślenia.

Opublikowano

Czyli kabel z anteny GPS też jest podciągniety do bagaznika tylko. Albo kupisz "przedłużacz" i pociągniesz na przód do RNSa albo zamontuj sobie nie ori antene z przodu (np. pod deską). Z tego co wiem to do DVD potrzebny jest jeszcze specjalny adapter i ewentualnie odblokowanie oglądania w czasie jazdy. pozdrawiam

Święta prawda :good: jest potrzebny "adapter", "czytnik DVD" jeśli chcesz oglądać filmy bez tego nie ma szans a i w czasie jazdy jest potrzebne odblokowanie :good:

Opublikowano

Święta prawda :good: jest potrzebny "adapter"' date=' "czytnik DVD" jeśli chcesz oglądać filmy bez tego nie ma szans a i w czasie jazdy jest potrzebne odblokowanie :good:

[/quote']

a ile kosztuje taki adapter :)

Opublikowano

cos koło 500 zl chyba...

Opublikowano

no to sporo jak na taki bajer :mysli:

Opublikowano

do tego potrzebujesz jeszcze czytnik dvd za ok 500zł.

Wszystko powinno się mieścić w 1000zł z montażem.

Pozdrawiam

Opublikowano

DVD z 500 , odblokować można i za darmo :gwizdanie: