WydRos Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Panowie samochód z przyczyn pilnych do sprzedania : ( tydzien temu zapłacone 1800 za nowa geometrię turbo z uszczelnieniem i gruszkę elektroniczna, 2 tyg. temu nowe filtry kompletne od kolegi z forum i olej Motul X auto mega zadbane i mega wyposażone ! Nie znajdziecie drugiej takiej, środek jak nowy! A wiem co mówię bo miałem już trochę b6/b7, można przyjeżdżać z mechanikiem lakiernikiem itd, sprzedaje tak jak stoi, cena okazyjna! 29900 i bez złotówki negocjacji, można przyjechać z kimkolwiek i oglądać ile trzeba ale cena bez zmian bo jestem pewny auta! Kontakt pv Prosze przeczytać temat Witam Pokazuje moje BRD 2007 AVANT w serii Zdjęcia po ściągnięciu Prosto z DE: Sprowadzone 30.07.2017, pierwszy właściciel w PL Spoiler Silnik 2.0 BRD 125kW (170) +dpf Pełny pakiet S-line wewnętrzny jak i zewnętrzny -zawieszenie seria 1bV -Servotronic -listwy drzwiowe s-line -lotka tył -dyfuzor s-line -podwójny wydech jak to w BRD -zderzak przód tył s-line gril Black s-line -bixenon skrętny poziomowanie i sprysk -szyba przód akustik -białe kierunki -elektrycznie regulowane lusterka -składane lusterka zew. asferyczne podgrzewane - kolor PHANTOM BLACK PERLESCENT -wnętrze SABRE(BLACK) -fabryczny alarm z aktywacja w drzwiach kierowcy - czarny sufit -czujnik deszczu/zmierzchu światła auto -lusterko wew. fotochrom -klimatronic z czujnikiem jakości pow -listwy dekory szczotkowane aluminium -pakiet podświetlenia wewnętrznego QQ1(fotele klamki itd) -fotele pólskóra s-line, podgrzewane, wysuwane podudzia, pompowane itd -pełna elektryka foteli przód, każdy kierunek i lędzwia -schowki pod fotelami -pełny komputer pokładowy -tempomat -speed Centrole alarm prędkości -kolorowy pełny FIS -podłokietnik x2(tył McDonald) -otwieranie/zamykanie szyb z pilota -siatki na plecach w fotelach -zegar radiowy -kierownica 3ramienna S-line, sportowa pikowana multifunkcja z biało-czerwona nicią -RNS-E z Bluetooth i SDS (Speech Dialogue System) -zmieniarka w schowku - podgrzewane spryskiwacze szyby -parktronik przód i tył -airbag OFF w schowku -airbag tył -ISOFIX przód tył -4el szyby -lewarek biegow pikowana skóra s-line -rączka ręcznego skóra -DRL światła do j.dziennej -Coming/living home -oryginalne felgi Alu 17 s-line -przyciemnione fabrycznie szyby -oslony silnika i skrzyni -zabudowa podszybia W planach: - pakiet bagaż/zakupy w bagażniku - done - klamka pasażera USA z ryglowaniem - wycieraczki przód BOSCH AERO - done - maty grzewcze kanapy tył z regulacja i panelem USA - kamera cofania - done - gałki chrom RNS-E - pamięć foteli - oświetlenie wnętrze LED wraz z oswietleniem ambient na nogi podczas jazdy - done - LED w tablice tył - done - wycieraczka tył Q5 - done - tylne światła LED z A6 - DRL LED plus rezystory min 50W - czyszczenie lamp bixenon - końcówki wydechu ULTER 95x65 - wywalenie DPF EGR - program na więcej KM - dodatkowy pakiet światło, lepsze ledy w klamki - dystanse tył - done - może zawieszenie w dół - mapy RNS-E 2017 i jezyk PL - done - spryski mgiełkowe podgrzewane - lodówka w schowku - heble od 3.0 - malowanie zacisków - nakładki na pedały RS4 - oklejenie luster zew folia 3M w Matt - wygłuszenie drzwi i wnetrza - składanie/otwieranie luster z kluczyka - subwoofer Q5 - done - blendy Bose - lusterko z kompasem - automatyczne otwieranie klapy bagażnika z pilota - done - przycisk otwierania klapy z wewnątrz - nakładka ręcznego i lewarka biegów pikowana skóra z biała nicią(pod kierownice) - done - może pasek led w środek lampy przód - Quattro - Rotory 19" - cdn Foto Spoiler może ktoś coś widzial jak wrzucic taki led? Edytowane 24 Września 2017 przez WydRos
TOM3K Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Fajnie wyposażona sztuka. Powodzenia w realizacji planów !
FroS-t Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wposazenie bardzo fajne i plany , ale w opisie auta masz błąd bo zaznaczyłeś model "S4 B7" co do planow to jak planujesz felgi od RS6 19" to raczej dystans nie będzie potrzebny no i jesli faktycznie chcesz 19 cali to z punktu "może zawieszenie w dol " powinienes wykasować "może", poza tym panie heble od 3.0 TDI i blaszki z RS4 ? , powodzenia w modyfikacjach
WydRos Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Faktycznie, zmienione na a4 Planuje felgi z RS 6 może Pompei w czerni ale nie na teraz ale dobrze wiedzieć wiec poprawione dystans potrzebny teraz i to od zaraz bo mam wrażenie ze felga z dnia na dzień głębiej w błotnik wchodzi poki co przy wymianie tarcz wrzucimy od razu heble z 3.0 a może przy lepszej feldze (czytac rs 19), dojdą zaciski z nowymi przewodami i oczywiście blaszki z rs4 Żeby to miało ręce i nogi dzieki Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez WydRos
FroS-t Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 1 minutę temu, adam1307 napisał: poki co przy wymianie tarcz wrzucimy od razu heble z 3.0 a może przy lepszej feldze (czytac rs 19), dojdą zaciski z nowymi przewodami i oczywiście blaszki z rs4 Żeby to miało ręce i nogi Z heblami przemyśl temat, jest tu na forum na kim sie wzorować i mozna coś wybrac dla siebie
WydRos Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak, wzorować się jest na kim i chwała za toale póki co muszę porobić silnik, DPF, pompa oleju, może jakiś program, rozrząd, oleje, jakiś przegub czuje wiec się nazbiera, ale mam to na uwadze Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez adam1307
Norbas Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jakie te dystanse są Ci potrzebne bo mam na handel :;)
WydRos Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Norbas napisał: Jakie te dystanse są Ci potrzebne bo mam na handel :;) A jakie masz ? Ze śrubami? Mysle może tył 15mm
Mizur138 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 16 minut temu, adam1307 napisał: A jakie masz ? Ze śrubami? Mysle może tył 15mm Nie mysl a pomierz bo pozniej bedzie problem ze nie takie jak trzeba....
Norbas Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jakie masz ET na tych felgach ? Sam tył chcesz wypchać czy przód też ? Mam jakby co 15mm przelotowe ze śrubami i 25mm przykręcane ze śrubami. Miałem je u siebie przy ET45
WydRos Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Norbas napisał: Jakie masz ET na tych felgach ? Sam tył chcesz wypchać czy przód też ? Mam jakby co 15mm przelotowe ze śrubami i 25mm przykręcane ze śrubami. Miałem je u siebie przy ET45 Z tego co pamietam to 56, dziś wyważałem i mogłem zerknąć oryginał z a3 8P0 z tego co się orientuje, muszę temat dokładnie zbadać. Nad przodem tez myśle czy delikatnie nie wysunąć 2 godziny temu, Mizur138 napisał: Nie mysl a pomierz bo pozniej bedzie problem ze nie takie jak trzeba.... Nie muszę mierzyć bo widze na oko ze 15 to minimum, jak będę chciał szerzej to się pomierzy dokładnie, zawias w miarę wysoko wiec nie ma problemu Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez adam1307
marcinch001 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) ja mam ET 43 I dystans 15mm na stronę z tyłu i jest dopiero ok , więc jeśli ty masz ET 56 to na tył dystans 28m . Felga 18-8 cali Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez marcinch001
WydRos Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) sprawdzone, ET43, do tego w bagażniku nowka felga jeszcze z kodem kreskowym tez et43 wiec dystans 15 będzie Ok @Norbas odezwij się na pw z cena za te 15 ze śrubami Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez WydRos
WydRos Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Doszło coś nowego Sub z Q5, gra wyśmienicie Rączka ręcznego i mieszek pikowany z biała nicią, idealnie pasuje pod dekory szczotkowane Alu Klapa otwierana automatycznie z pilota (dojdzie przycisk w drzwi ) Klapa https://sendvid.com/wvgnmoln Oryginalna siatka na zakupy Audi Dystanse na tył po 15 na stronę Kamerka Cofania ( w montażu ) Ledy od Tomnika z Kolorem na dywaniki podczas jazdy Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez WydRos
WydRos Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Wpadł nowy Komplet filtrów od Wandeja, plus olej MOTUL
WydRos Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 No i w końcu zamontowany pelny led od TOMNIKA, do tego ukończony montaż kamery cofania z modułem od woszu
Kędzior Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 nie za mocne te ledy? Nie walą po oczach?
muunv Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Fajna sztuka I masa planow Panie o.O Powodzenia w realizacji! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi