Marcin potox Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 witam posiadam audi z silnikiem 2.0 bre i problem polega na tym że z dołu silnika dochodzą jakieś dziwne odgłosy tak jak by się rolka kończyła. rolki ok sprawdzone. druga rzecz która mnie denerwuje to na odpalonym silniku co 10 sekund dziwnie wibruje. miał ktoś takie problemy z góry dzięki za podpowiedzi pozdrawiam
Marcin Kaszyński Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Klima włączona?? Mi w BRD wibruje jak kompresor od klimy się zalacza Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
hager84 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Mam bre co do bujania to tak ma przy 120k jak ją dopadłem w swoje ręce szukałem problemu od koła do wtryskow itp. I dalej tak ma a co do odgłosów to zapodaj filmik
SotoM Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 jednemu takiemu tez hałasowało - po tygodniu zobaczył komunikat z czerwona konewką
Marcin potox Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2017 rozebrałem już dół. okazało się że pompa jest na trybach na kole wału brakuje 2 zębów. imbus pompy mocno wytarty. zakładam pompę i napęd od 1.9.
Rekomendowane odpowiedzi