Undisclosed Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Chcę przy okazji wymiany tapicerki podsufitki zamontować gniazdo anteny cb na stałe w otworze. Szukam główki typu PL do Sirio ML145, jednak nie wiem ile miejsca jest od spodu do montażu, czy swobodnie mogę kupić oryginalne gniazdo sirio + wtyk kątowy uc1, czy tez nie zmieści się między dachem, a podsufitką? Czy ma ktoś doświadczenie w tym temacie?
nie_mientki Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Na wszelki wypadek kup wtyk na płytki montaż i chyba bez problemu powinno wejść.
Rob@k Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ściągnij lampkę środkową będziesz miał jakiś podgląd.
Undisclosed Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Niedługo pojawi się napisany przeze mnie tutorial. Misja została ukończona powodzeniem https://a4-klub.pl/topic/404655-tutorial-montaż-anteny-w-dachu-i-radia-w-podsufitce-a4-b5-avant/ Edytowane 15 Września 2017 przez Undisclosed
Grzegorz4982 Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 Spokojnie pod lampka jest zapasu 8 cm. Mam ta sama antenę. A radio mtech legend 2. I dziurę w dachu. ?
Rekomendowane odpowiedzi