Pawel.84 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam wszystkich. Mam problem ze zbierającą się wodą pod dywanikiem kierowcy w moim Avancie. Auto było na przeglądzie w ASO w czerwcu, wymienili wszystkie filtry, olej, nasmarowali zawiasy, wyczyścili i nasmarowali mechanizm panoramy i jako ostatnie czyścili jakieś rynienki odpływowe. Dzisiaj podczas odkurzania zauważyłem że miejsce pod dywanikiem jest mokre, dokładnie gdzie są pięty podczas jazdy. Nie było jakiś przesadnych deszczów, może podczas mycia? Czy mogli coś zapchać na serwisie podczas czyszczenia tych rynienek czy ruda mi się za auto bierze i mam dziurę w podłodze?
r102 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Pewnie podczas czyszczenia tych rynienek odpływowych panoramy spadł jakiś wężyk i woda leci do środka auta.
majty2009 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 witam ja tez miałem taki przypadek ale byl to tylni dywanik za fotelem kierowcy, do dziś nie wiem skąd się tam znalazło tyle wody :/ jest może opcja że coś się przytkało i stało się to jednorazowo?
Rekomendowane odpowiedzi