Radkomir 96 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam zwracam się z wielką prośbą czy jest tutaj jakiś doktor od audi a pacjent to a4 b5 1.8 turbo AEB problem głownie z silnikiem a i przy okazji może uda mi się zdobyć cenną wiedzę na przyszłość z góry dzięki bardziej bym preferował osoby prywatne niż warsztaty samochodowe
xsebo1 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Świetnie opisałeś problem [emoji16] [emoji6] Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
k232 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Tu na forum większość to sami pacjenci 1
Radkomir 96 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 głownie chodzi o to że do puki silnik się nie zagrzeje bardzo ładnie przyśpiesza a po dłuższej pracy silnik jakby był słabszy (tak wiem że na zimnym jest mocniejszy) ale po jakiś 5 minutach gdy osiągnie te 90 stopni jeszcze ma moc później wygląda to tak że powyżej 3 tyś obrotów to jakiś 4 tyś jakby coś mu tę moc zabrało a od 4 tyś znów czuć to uderzenie z turbo dodam iż od 2 tyś bardzo ładnie zaczyna przyśpieszaćdo 3 tyś a później tak jak wyżej opisałem n75 już wymieniony a dalej nie wiem gdzie szukać
Rekomendowane odpowiedzi