zetika Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Zaczęło się od: Audi A4 B5 Avant 1.9 TDI AFN ‘99 r. Po drodze był Mercedes i Honda A obecnie jest: Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI AVF 06.2004 r. Kod lakieru: LZ9W/LZ9W Ebonyschwarz-Perleffekt Oto co składa się na wyposażenie: 6 biegową skrzynia biegów (HCF). Wewnętrzny pakietem S-Line (E4J) Zawieszenie sportowe S Line 1BE 9-ramienne obręcze ze stopów metali lekkich, o rozmiarach 7,5J x 17, z oponami 235 45 R17 Emblemat S line na listwach ochronnych tylnych drzwi Sportowe siedzenia z bokami pokrytymi czarną skórą i środkową częścią tkaniny "Speed" w kolorze czarnym Wstawki w tapicerce drzwi z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym Podparcie odcinka lędźwiowego kręgosłupa, regulowane elektrycznie, dla obu przednich foteli Podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym Elementy dekoracyjne z matowego aluminium Sportowa trójramienna kierownica, pokryta czarną, perforowaną skórą Gałka drążka zmiany biegów pokryta czarną, perforowaną skórą Osłona drążka zmiany biegów z czarnej skóry Uchwyt hamulca ręcznego pokryty czarną skórą System informacji kierowcy FIS Pakiet oświetleniowy oraz radio RNS-E elektryczne podnoszenie szyb z przodu To co zostało wymienione i zrobione po zakupie oraz podczas eksploatacji: kompletny rozrząd razem z pompom wody komplet klocków hamulcowych z przodu łożysko prawego przedniego koła olej silnikowy (Penrite Enviro+ 5W40) komplet filtrów (Knecht) czyszczenie EGR + zaślepka z otworami wymiana płynu wspomagania przyciemnienie szyb montaż tempomatu montaż podłokietnika montaż czujników cofania firmy Valeo czyszczenie intercoler-a wymiana sprężyn tył z kategorii 8 na 9 wymiana piór wycieraczek przód Oximo model WE450450, oraz gumy wycieraczki tył montaż oświetlenia Led tylnej tablicy rejestracyjnej swap hamulców, tarcze przód 312 mm + jarzma montaż zregenerowanych zacisków tył + nowe klocki i tarcze profesjonalna korekta lakieru + jego zabezpieczenie powłoką (więcej informacji) montaż spryskiwaczy mgiełkowych wyminą felg letnich na 9-szprychowe 18" x 8" ET43 5x112 kolor Silver (4E0601025AB1H7) + komplet nowych opon 235/40R18 Downpipe 2,5" montaż zestawu sprzęgła firmy Luk od BRD wraz z kołem dwumasowym + nowy uszczelniacz wału łożysko lewego przedniego koła profilaktyczna wymiana oleju w skrzyni biegów W planach: 2 Intercooler lub FMIC Turbo hybryda moduł DRL I coś się jeszcze wymyśli... Przegląd-inspekcja co 10 tys. km z wymianą oleju i kompletem filtrów. Pozdrawiam Edytowane 25 Października 2020 przez zetika
pezet202 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Fajna sztuka powodzenia w modach i dużo funduszy
zetika Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzięki Kolego no właśnie te fundusze zawsze gdzieś uciekają
sgn1808 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Kozacka kolorek tez piekny , na takie siedzisko stukam wlasnie hajsik , powodzenia w drodze do idealu
zetika Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 To prawda, szkoda że fabryk zaoszczędziła i trzeba samemu dokładać. Zestaw Valeo ogólnie spoko, ale sygnał dźwiękowy mógłby być głośniejszy. Jednak liczyłem się z tym bo widziałem testy.
pezet202 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Ale wiesz jak to się mówi, lepszy rydz niz nic:-)
pezet202 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 U mnie wpadl w koncu wydech 1.8T
zetika Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Widziałem dobra robota :-) Ja w sobotę wyczyściłem intercooler.
pezet202 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 O prosze :-) Widac kazdy cos grzebie przy aucie :-)
zetika Opublikowano 29 Października 2020 Autor Opublikowano 29 Października 2020 Z racji przesiadki na B8 B6 jest na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi