Nowak50 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam panowieZnacie jakieś aso gdzie nie chcą góry pieniędzy za części, interesują mnie uszczelnienia dolotu, egr, rurka bagnetu Pozdrawiam Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 getem.pl Taniej niż w ASO ale trzeba trochę poczekać na części.
grand116 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 ASO Rzeszów zamawiałem części na 3000+zł za pobraniem bez zaliczki i można się targować.
cysiek18 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 ASO Rzeszów zamawiałem części na 3000+zł za pobraniem bez zaliczki i można się targować. Mają nawet konto na allegro (autorud). Co ciekawe na allegro ceny nizsze niż jak zapytamy w salonie ale jak się powie że na all macie taniej to robią dobrą cenę.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Nowak50 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dzieki panowie, jak znacie jeszcze jakies to piszcie zobaczymy gdzie najtaniej Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
cabanmat Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 getem.pl - ceny dobre, ale zazwyczaj trzeba czekać po 3-4tygodnie.. Ściągają dopiero gdy złożysz zamówienie.. automor.pl Mamy tu też userów którzy pracują w ASO, poszukaj w "na każdy temat", gdzieś jest wątek Kiedyś kupowałem w dobrych cenach w ASO VW... na alle sprzedawali pod nazwą NORA_VW chyba Poznań http://allegro.pl/kolektor-ssacy-059129712bq-a6-a8-q7-2-7-3-0-tdi-i6652416655.html Nie wiem czy tam dalej pracuje, ale kiedyś pracował kumaty koleś od sprzedaży internetowej, chyba Konieczkowski
kdawid Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No w getem.pl ostatnio to na części się czeka 6-7 tyg. Moje dwa zamówienia w tym roku zostały zrealizowane po 50 dniach oczekiwania.
Alko-maty Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Pytanie czy takie ASO istnieje, bo niemal wszędzie będzie to dla większości Użytkowników "góra kasy", czyli po prostu drogi i trzeba się z tym liczyć wybierając konkretny serwis plus ich części- oryginalne rzecz jasna. Paradoksem jest to, że płacisz za coś czego nie jesteś pewny bo ASO nie gwarantuje najwyższej jakości, czasami jest wręcz odwrotnie.
Nowak50 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Aso w Rzeszowie maja przystepne ceny za uszczelnienia ktore mnie interesuja Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi