miedzikos Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, mam cały komplet audio z b6, i teraz mam do Was pytanie co potrzebuje aby podłączyć wszystkie głośniki pod nie fabryczne radio? tak aby wszystko zagrało w INNYM aucie chce całość zaadoptować - czyli na pewno będzie nowa wiązka. Rozumiem przód jest bezpośrednio podłączony pod radio a tyl i sub pod wzmak, ma ktoś schemat kostki zwyklego wmacniacza? i gdzie podpiąć przedni centralny Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez miedzikos
ziomal-84 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Nie da rady. Fabryczne audio ma inny poziom sygnału tzn 0-4 v a radio nie fabryczne 0-2 v. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
toman Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 @ziomal-84 Podepnę się pod temat.. mam u siebie fabrycznie głośniki przód/tył bez suba. Dokupiłem ori wzmacniacz i sub (nie bose), ale mam niefabryczne radio. Jak to w takim razie podłączyć, żeby było OK, bez druciarstwa?
janeksroka Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Również się podepnę pod temat, mam a4b5 z niefabrycznym radiem. Dokupiłem wzmacniacz Bose oraz oryginalny subwoofer nokia. Jak to podłączyć? Bo rozumiem, że nie podłączę subwoofera bez wzmacniacza? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi