tomekrks Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich. To i ja pokaże swoje wozidlo. Przesiadka z białego Sedana 2.0 tfsi, na krwistego klekota. Parę słów o aucie silnik po remoncie 2.0tdi 8v bpw 140KM zmiana napędu pompy oleju na 1.9tdi remont głowicy + wzmacniana uszczelka i sruby specjalne nowe PD bosch wymiana wszystkich uszczelnien na nowe wałek rozrządu kuty by Świątek nowa hydraulika hydropopychacze panewki ,szklanki, itp fmic centralny usniecie egr i dpf mechanicznie i programowo turbo caha Program bezdymny ~>230KM/470nm Hamulce: Big brake Przód 345 s4 b7 (z emblematami ) tył 330 s4 b8 wydech 2,5′ + 2 konćowe z s4 b7 z klapami zawieszenie : Zawieszenie Gwintowane firmy Eibach ProStreet dodatkowo stabilizatory Przód oraz tył RS4 b7 Komora Silnika : uzupełniona o osłony boczne z VR5 ,oraz s4 b7 Kolor : briliant red ( po korekcie lakieru + powłoka ) Zewnątrz : przedni zderzak oem Dtm wraz z grillem rs4 b7 + dokladka zderzaka (Spoiler EZ-Lip tzw guma) listwy drzwiowe Ori s4 b7 , Zderzak tył s4 b7 wraz z dyfuzorem i wydechami s4 b7 ,ori lotka Ms design dodatkowo wszystkie widoczne czarne dodatki pomalowane w black piano lusterka grill ,kratki zderzaka , dyfuzor , lampy po kompletnej regeneracji (wymienione odblysniki , nowe soczewki z nowszego modelu ) , usuniete emblematy , Koła po kompletnej renowacji w rozmiarze 18′ 8j S line + dystanse pomalowane w anthracite dark black z nowymi oponami 225/40 18 Wnętrze /wyposażenie : Fotele Recaro z s4 b7 w full elektryce(przód oraz tył) , tapicerka boczki sufit plastiki z wersji s4 b7 kierownica z modelu TTs , podstopnica z pedałami rs4b7 , przycisk start engine z rs4 b7 ,gałka zmiany biegów s4 b8 , szeroki łokieć z a4 b8 , wszystkie pokrętła plastiki pozmieniane na wersje chrom , Radio RNSE Led z nowszego modelu (dvd tv, bluetooth , karty SD , nawigacja-dzialajaca ) Klimatyzowany schowek , kamera cofania Q5 , clh , drl , Podgrzewanie siedzien x4 , el lusterka (fotochrom), Pelny pakiet światło (oświetlenie krawedzi drzwi przestrzeni nóg x4 2kolory świecenia z modelu b8 ) , webasto eberspacher + wentylacja postojowa na lato ( pilot lub fis) bixenony sketne , spryskiwacze mgielkowe grzane ,swiatła z czujnikiem zmierzchu , czujnik deszczu , Naglośnienie Bosse z audi q7 dodatkowe immo w karcie x2 ,kluczykix2 itp W planach na pewno nowe felgi. tylko zastanawiam się czy 18 czy 19. W grę wchodzą vossen czarne bądź rs4 czarne. Zrobił bym coś z tylnymi światłami. Chodziło mi po głowie wymienić na lampy a6 Led bądź przyciemnic te które są. Na tle tego lakieru po prostu giną. Jak by ktoś coś fajnego podpowiedział to na pewno przemyśle:) Niebawem wrzucę jakieś ładniejsze zdjęcia bo te nie oddają uroku auta. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez tomekrks
niwet Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Widzi mi się Nie była ona na sprzedaż?
tomekrks Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 kupiłem kilka miesięcy temu.
afroo. Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Była furka Kuby z ANP. ; ) Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez afroo.
tomekrks Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Masz do niego jakiś namiar bo miałbym kilka pytań do niego
golden87 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ładny niespotykany kolorek! :-) Widze motorownia podobna jak moja, z "wypasu" troche do nadrobienia mam :-) Ten grill jednak robi robote... :-) Pozdro i powodzenia w modach
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Piękna Co do świateł to zapytaj stanleya no działał w tym temacie ma założone ledy i prezentuje się to bardzo dobrze
d4ri0 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dawaj lampy jasna czarna folia, nawet jak wstawisz ledy z a6 to i tak warto bo teraz wcale ich nie widac.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekrks Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 no to po wypłacie będę działał... nie wiem czy samemu z tym walczyć czy oddać komuś. Bo pewnie jak coś spieprze to beda parować a tego bym chciał uniknąć.
d4ri0 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Folie dajesz na zewnatrz wiec jak zle przykleisz to oderwiesz. Z ledami to jednak lepiej dac komus kto sie zna:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Auto Kuby które grubo porezał, szkoda że inny właściciel wymontował airrida... Co do opisu to poniosła Cię ułańska fantazja, a ten RS4 LOOK Wrzuć chociaż zdjęcia własnego autorstwa.
pajda Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Auto Kuby które grubo porezał, szkoda że inny właściciel wymontował airrida... Co do opisu to poniosła Cię ułańska fantazja, a ten RS4 LOOK Wrzuć chociaż zdjęcia własnego autorstwa. A co ci foto przeszkadza? Dobre jest pewnie z czasem wpadną fotki z rezania więc spokojnie
tomekrks Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 pierwsze 3 zdjęcia wrzuciłem z aukcji poprzedniego właściciela reszta moja... fakt z tym RS przesadziłem. Tu na filmiku jest jeszcze jak była na się ride.
tomekrks Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 poprzedni właściciel wyjął.. ja na gwincie kupiłem *Proszę uzupełnić profil.
afroo. Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 47 minut temu, pajda napisał: Czemu wyrzuciles air ride? To już jest drugi lub nawet trzeci właściciel po Kubie więc...
daglas Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Kozaczek auto, mialem okazje sie Nim przejechac. Doposażony full i jedzie godnie
tomekrks Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 zostalo mi Twoim sie przejechac
Karasik2 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) niemniej jednak kolorek pierwsza liga Gril fajny do grila pasuje dać te plastiki pod halogeny w zderzak w takiej samej perforacji Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Karasik2
m-nokian Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) W dniu 23.08.2017 o 22:52, tomekrks napisał: Program bezdymny ~>230KM/470nm Po zdjęciach końcówek widać jak by jednak dymny był niemniej jednak auto piękne Edytowane 6 Stycznia 2018 przez m-nokian
Rekomendowane odpowiedzi