grzes1150 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Dziś jeździłem w deszcz i pojechałem do pracy i wszystko było git. Wychodze z pracy, jade na chate a tu mi szyby parują a na klimatroniku pokazyuje że powinno dmuchać a tu nic. Błąd 18,1 i 18,3 Wiem, wiem- z kodów wynika że najpierw ćiągle nie było napięcia a puźniej sporadycznie. Jutro musze to obadać tylko powiedzcie mi gdzie szukać??? Coś się mogło zalać czy co?...
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 wyciągnij schowek a potem wiatraczek prawdopodobnie silnik zdechł tzn szczotki naprawi Ci go każdy gość co ma servis RTV-AGD za jakieś 50-80 pln ale sprawdz również pod filtrem pp może coś wpadło i zablokowało wiatraczek
grzes1150 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 Pod filtrem pp powinno być czysto bo nie dawno (w lecie) tam sprzątałem. A sam sobie z tymi szczotkami nie poradze??? Jest tam coś trudnego?
sparki Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 przede wszystkim sprawdz czy w kanale pod filtrem nie jest mokro, bo możliwe ze przy wymianie filtra została źle zamocowana ta rynienka co jest nad nim, a wtedy to już raczej szukać dmuchawy na alledrogo
grzes1150 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 przede wszystkim sprawdz czy w kanale pod filtrem nie jest mokro, bo możliwe ze przy wymianie filtra została źle zamocowana ta rynienka co jest nad nim, a wtedy to już raczej szukać dmuchawy na alledrogo Rynienka była założona dobrze ale jutro jeszcze sprawdze.
Rekomendowane odpowiedzi