Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Fabryczny alarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję pomocy przy kodowaniu alarmu. Podłączyłem wszystko (syrene, czujnik, przycisk), ale przy kodowaniu wyświetla mi błąd - error 31: request out of range. Mój moduł komfortu to 8K0 907 064 M. Komfort nie obsługuje alarmu czy o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Słaby KOMFORT i nie obsluguje :hi:

Opublikowano

Obsłużył poliftowe ledy a nie obsługuje takiego czegoś jak alarm? Ehh :/

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

M   nie obsluguje alarmu

Opublikowano

To lipa... Można gdzieś sprawdzić co obsługuje dany moduł, a czego nie? Ewentualnie może wiesz, jaki moduł obsłuży to co mój aktualny + alarm? I ile kosztuje zdjęcie ochrony w aso?

Opublikowano

Na pewno te :

N , AE , DE, CS, Q , AQ , BQ , CQ , DQ

Opublikowano

Dobra ostatnie pytanie :P Powiedzmy że znalazłem DE, Q i BQ. Będzie to obojętne który wezmę, czy któryś jest lepszy, inny gorszy? Doczytałem, że te trzy obsłużą też elektryczną klapę, którą chciałem w przyszłości zamontować. Ale czy te trzy obsłużą też poliftowe ledy, przyciemniane lusterka i pdc?

Opublikowano (edytowane)

Dzięki

Edytowane przez Tomek_091019
Opublikowano

Hmm byłem dzisiaj w aso zapytać o usunięcie ochrony komponentu i powiedzieli mi, że nie robią czegoś takiego. Wysłali mnie do "magika" naprzeciwko, który zażyczył sobie 350zł za taką usługę. 

Opublikowano (edytowane)

Tyle to mniej więcej kosztuje 250-400 zł, najlepiej więc z kilku rzeczy zdjąć CP jeśli zamierzasz dalej rezać, wtedy ten koszt spada.

Edytowane przez l2k2
Opublikowano

W innym temacie czytałem że w aso kosztuje to 80-150zł więc tu moje zdziwienie, że nie chcą mi tego tam zrobić

Opublikowano

No dziwne, że nie chcą na tym zarobić, u mnie w ASO zdejmują i kasują 300 zł.

Opublikowano

Powiedzieli że jedynie mogą mi nowy sprzedać [emoji14]

Opublikowano

Coraz wiecej ASO nie robi CP :hi: zwłaszcza uzywane sterowniki

Nie chodzi tutaj ze nie chca sciagać czy cos w tym stylu ale duzo jest klientów co przyjezdzaja z lewymi sterownikami

Pozniej duzo roboty papierkowej maja pracownicy z tlumaczeniem sie na Policji itd

Opublikowano

No nic, będę musiał iść do nieoficjalnego serwisu audi [emoji14]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...