qruku Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 minuty temu, afroo. napisał: Nie lepiej psiknąć rozmrażaczem niż rysować szyby? ; ) Pewnie że lepiej, ale w rezerwie jakąś skrobaczkę też dobrze mieć
Norbas Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 minuty temu, qruku napisał: 6 razy droższa czy skuteczniejsza też nie wiem; na pewno bardziej gadżeciarska Polatam w zimie na tej, myślę że gorsza od innych "zwykłych" nie będzie. Jaką cenę mają tam ? 4 minuty temu, afroo. napisał: Nie lepiej psiknąć rozmrażaczem niż rysować szyby? ; ) Pewnie, że lepiej ale jak coś tylko na przednią bo na bocznych potem zostaje jakby tłusta powłoka... Może kwestia specyfiku jakiego używałem
qruku Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 minuty temu, Norbas napisał: Jaką cenę mają tam ? Prawie 150 zł
afroo. Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 minuty temu, qruku napisał: Pewnie że lepiej, ale w rezerwie jakąś skrobaczkę też dobrze mieć Ja tam nie mam. Rozmrażacz + ściągaczka do szyb gumowa i tak od paru zim. ; ) 1 minutę temu, Norbas napisał: Pewnie, że lepiej ale jak coś tylko na przednią bo na bocznych potem zostaje jakby tłusta powłoka... Może kwestia specyfiku jakiego używałem Używam K2 Alaska. Kosmetyki mają kiepskie ale akurat odmrażacz jest ok i przede wszystkim nie śmierdzi denaturatem. Daję po strzale na szybę i za chwilę zgarniam ściągaczką + szmatka i jest elegancko.
robertjudi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Kupcie sobie mosiężna skrobaczka murska jest mega, idzie jak głupia i nie rysuje szyb. Znana ze Skandynawii i kosztuje grosze. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1
qruku Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dobrze wiedzieć rzeczywiście kosztuje śmieszne pieniądze a na alledrogo kupują ją jak opętani 1
KoJ@K Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 No murska elegancka, tylko trzeba uwazac przy uszczelkach, żeby nie pochlastać rozmrażacze spoko, tylko zżerają strasznie niewidzialną wycieraczkę z szyby i chyba większość właśnie pozostawia tłusty nalot. Wyszła teraz nowość z ADBLa która podobno jest bezpieczna dla niewidzialnej, przed wczoraj chciałem zamówić i juź nie było
robertjudi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dobrze wiedzieć rzeczywiście kosztuje śmieszne pieniądze a na alledrogo kupują ją jak opętani Mam 2 sezon i jest mega, śmieje się nieraz z ludzi na osiedlu jak skrobia tymi marketowymi xd odmarażacze w sprayu spoko ale jak spływa to powłokę wosku na aucie niszczy Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Frond Side Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 19 godzin temu, KoJ@K napisał: No murska elegancka, tylko trzeba uwazac przy uszczelkach, żeby nie pochlastać rozmrażacze spoko, tylko zżerają strasznie niewidzialną wycieraczkę z szyby i chyba większość właśnie pozostawia tłusty nalot. Wyszła teraz nowość z ADBLa która podobno jest bezpieczna dla niewidzialnej, przed wczoraj chciałem zamówić i juź nie było Mowa o ADBL Frost Eater?
muunv Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zagościły moduły od Tomnika Cale wnetrze czy tylko tablica? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
qruku Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Teraz, muunv napisał: Cale wnetrze czy tylko tablica? Narazie tylko tablica. Nad środkiem się zastanawiam bo nie przepadam za białym światłem w pomieszczeniach 1
afroo. Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 1 godzinę temu, qruku napisał: Nad środkiem się zastanawiam bo nie przepadam za białym światłem w pomieszczeniach Też tak miałem. Nie przekonywało mnie zbyt intensywne białe światło wewnątrz. Zamówiłem te o cieplejszej barwie i nie żałuję. Teraz cokolwiek widać w samochodzie po odpaleniu lampki. 1
afroo. Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 W dniu 8.12.2017 o 18:35, Frond Side napisał: Mowa o ADBL Frost Eater? @FroS-t niestety to nie jest produkt dla Ciebie.
afroo. Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Frost Eater? Nie chcemy żeby Leszka zjadło.
FroS-t Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 3 godziny temu, afroo. napisał: Frost Eater? Nie chcemy żeby Leszka zjadło. Właśnie chciałem kupić ale aż strach BTW ja używam Sonaxa odmrażacz
qruku Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 W dniu 10.12.2017 o 14:16, afroo. napisał: Też tak miałem. Nie przekonywało mnie zbyt intensywne białe światło wewnątrz. Zamówiłem te o cieplejszej barwie i nie żałuję. Teraz cokolwiek widać w samochodzie po odpaleniu lampki. Okej, przekonałeś mnie z tym cieplejszym muszę dopisać do planów
Rekomendowane odpowiedzi