Traviz Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 sporo ten wydech dodał kucyków, aż mało prawdopodobne Ale niech Ci będzie. Kolorek extra - jedyny słuszny Dla mnie też małoprawdopodobne, ale ... Chciałbym wiedzieć ile waży takie cacko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 oponki wyglądają jak w b5 przy 16" :] i wydaje sie że przy takim silniku to oponki sie zsuwają z felg na zakrętach ale i tak zajo autko, nie ma to tamto. też mam zamiar kupić wydech z końcówkami na dwie strony pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Aha, i jeszcze jednego zapomniałem się zapytać... Dlaczego w podpisie masz Skąd: Koszalin a auto jeździ na tablicach z okolic Legionowa (mazowieckie) ? Nie powinno być ZK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Aha, i jeszcze jednego zapomniałem się zapytać... Dlaczego w podpisie masz Skąd: Koszalin a auto jeździ na tablicach z okolic Legionowa ? bo to auto wujka? I widok Vectry GTS w lusterku.. Ahh Vectra GTS moze miec silnik 1.9CDTI i czym tu się tak podniecać? :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 I widok Vectry GTS w lusterku.. Ahh Vectra GTS moze miec silnik 1.9CDTI i czym tu się tak podniecać? :razz: a jak sie musi czuć właściciel Malana o rejestracji W1 Krzyś co ma 250 kucy ja odstawia 4litrowe bejce i chyba prawie wszystkie audiczki z tego forum bo wektre gts to ja odstawiłem sam pare razy,a nawet kiedyś BMW 645Ci Cliowka wyprzedziłem, zależy od kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 GTS 3.2 V6 211KM ale są też GTS wersje wyposażenia tak jak się S-lina u nas dokupuje, mój kumpel ma GTSa 1.8 :mrgreen: a jeżeli chodzi o Twoje 250 koni to stawiam LITRA każdego alkocholu jaki chcesz jak pokażesz mi wykres z hamowni. LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 a jeżeli chodzi o Twoje 250 koni to stawiam LITRA każdego alkocholu jaki chcesz jak pokażesz mi wykres z hamowni. LITRA Ja dołoże drugiego czyli już są 2 litry Też niewierze żeby wydech dodał 30 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 250KM może miec, Adi zadko ma tyle KM co w danych-zawsze wiecej...ale 30KM na wydech to nie jest mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 a sprawdzals go na hamowni ze wiesz ze ma 250kucyków?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 To ja dorzucam jeszcze do licytacji chęć zapłaty za pomiar jeżeli hamownia wypluje 250KM. W autach z turbo takie przyrosty to żadkość... a tu a do tego sam wydech nie wystarczy, bo zawsze poźniej jeszcze poprawia się program a rozumiem, że u ciebie soft nie był wcale ruszany?? No chyba, że kolega przyzna od razu że jest 230KM i kończe się sprzeczać, dodam tylko, że u nas na forum wszyscy są bardzo mili i przyjaźnie nastawieni, ale gdybyś napisał coś takiego na streetracingu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 tym bardziej ze to Remus a nie jakas podrubka np tomaracing :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 i brak naklejek to kolejne minus 5 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Układ daje jakieś 25% mocy więcej więc ma te 250... A wydruk z hamowni gdzieś się zapodział :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Autko bardzo fajne, ale tez jakos nie chce mi sie wierzyc zeby sam wydech dal 30 KM :roll: Prawdopodobniejsze by to bylo przy silniku wysokopreznym i zrobieniu wydechu przelotowego, ale przy N/A dla mnie to dosyc zaskakujace :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 nawet w silnikach wysokopreżnych dodanie 30KM samym wydechem jest bardzo mało prawdopdobne, a tym bardziej jak ktos sobie wstawi Remusika Moim zdaniem kolega sline nie wiem o czym pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Układ daje jakieś 25% mocy więcej niemożliwe... przecież to 1/4 !! Mówisz jak o magnetyzerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 No nie krzyczcie na kolege już , może w serii miał dużo więcej np z 240 KM, jest to możliwe w A6 2.8 Q było 216 a powinno być 192 Noo ale stary bez wykresu sie nie obejdzie bo cie zjedzą hehe I nie wkręcaj sobie że wydech daje 25 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja nie musze niczego udowadniac... Mylę się?? Mam nadzieje, że nie A po za tym najważniejsze, że idzie jak rakieta :mrgreen: A mam pytanko... Wiecie może gdzie i za ile moge zamontowac do tego auta sprężarkę?? [ Dodano: 2006-05-17, 19:24 ] Hamownia nie kłamie, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jedź do VTG , oni do wszystkiego wsadzają turbawki. A co do hamowni , to niektóre kłamią PS Jasne , że nie musisz niczego udowadniać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jedź do VTG Znasz przybliżone ceny? Oczywiście będę troche szperał po necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi