Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lusterko lewe fotochromowe - dostępność wkładu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

czy spotkał się ktoś może z dostępem do wkładu lusterka lewego, ogrzewanego, asferycznego, a co najważniejsze, fotochromowego?? Moje wygląda trochę jak rozlany ekran LCD, ale w żadnej hurtowni, sklepie, ani nawet internecie, nie natknąłem się na choćby ślad po lustrach fotochromowych do B5.

Opublikowano

Używka albo ASO ( 1400-1600 zł ) , jaki masz rocznik? Pasują lustra z a8 D2 i A6 C5

Opublikowano
  • Autor

1999 rok

Opublikowano

Pytanie czy obły narożnik ( I lift ) czy ostry ( II lift ) bo w 99 był przejściowy

Opublikowano
  • Autor

I lift, bo w drugim był juz cyfrowy zegarek, a ja mam jeszcze analog :)

Opublikowano

No to jeszcze trudniej będzie dostać , jak chcesz żeby coś było widać w nim to chociaż usuń tą ramkę , zdejmij wierzchnia szybkę i wyczyść z płynu - uzyskasz biały , podgrzewany asferyczny wkład

Opublikowano

Wkład zamówiony w necie, na dwie strony za niespełna 90zł na dwie strony spełni wszystkie oczekiwana, włącznie z grzaniem, podajesz tylko przekątna. A ta cena ponad tysiąc? Pytałem w sklepie ori za 250 zł

Edytowane przez gabriel_bar

Opublikowano

Wkład zamówiony w necie, na dwie strony za niespełna 90zł na dwie strony spełni wszystkie oczekiwana, włącznie z grzaniem, podajesz tylko przekątna. A ta cena ponad tysiąc? Pytałem w sklepie ori za 250 zł

Za fotochromy? Podaj linka[emoji23]
Opublikowano

No na pewno nie ;)

Opublikowano

Miałem fotochromy, teraz też mnie nie oslepia, trzeba kupić niebieskie, ale spoko śmiejecie się, ja z Was się śmieje że zapłaciliscie ponad tysiaka, a Wasze wkłady nie są na pewno kilkadziesiąt razy lepsze, a te co kupiłem tak samo chronią przed oślepieniem. Nie widzieliście ale najlepiej wiecie, brawo!!

Opublikowano

Nikt się nie śmieje z Twoich lusterek. Też mam u siebie niebieskie i wiem, że są w miarę ok, ale nie o to pyta autor postu.
Kolega szuka wkładu przede wszystkim fotochromatycznego, a Ty piszesz, że są za 90 zł.

Opublikowano
  • Autor

Powiem szczerze, że jak zobaczyłem 90 zł to już chciałem anulować swoje zamówienie zwykłego :P zamówiłem sobie zwykły asferyczny, ogrzewany za 48 zł. Niebieskie ciekawa opcja, ale wolę białe :)

Na bank bym za wkład nie dał więcej niż 100 zł :P za 300-500 można oryginał kupić na alledrogo :)

http://allegro.pl/audi-a4-b5-wklad-lusterka-lewe-fotochrom-i6880413174.html

Opublikowano

Ja za 90 zapłaciłem za dwa, są niebieskie (podobno białe nie chronią przed oślepianiem) i w porównaniu do oryginalnego fotochromu spełniają swoją funkcję, jak z tyłu ktoś jedzie nawet na długich to zewnętrzne nie przeszkadzają, środkowe muszę unieść, więc stwierdzenie że tylko oryginalny fotochrom wchodzi w grę jest moim zdaniem przesadzone. 

A jeszcze nigdzie nie napisałem że za 90 zł fotochromy, tylko lusterka które spełnią oczekiwanie pytającego, a sam musiałem wymienić dwa.

Edytowane przez gabriel_bar