AndrzejK. Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Witam, prośba do osób zorientowanych w temacie: czy w przypadku montażu haka holowniczego w B7 zawsze zachodzi konieczność podcinania zderzaka od dołu czy niekoniecznie? Mam tu na myśli nowy hak nieoryginalny polskiego dobrego producenta. A przy okazji jak ta sytuacja wygląda z oryginalnym hakiem? Dzięki za info.
kdawid Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Przy oryginalnym trzeba wyciąć kawałek dokładki od dołu. fabrycznie na dokładce są linie zaznaczone po których należy ciąć. tego wycięcia normalnie wcale nie widać, trzeba się położyć pod autem żeby zobaczyć. Podejrzewam ze pod nieoryginalny hak też trzeba będzie wyciąć coś bo nie ma opcji żeby hak ominął zderzak i dokładkę.
AndrzejK. Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Dzięki, o takie info właśnie mi chodziło. P.S. Rozumiem,ze dotyczy to i Twojego nadwozia (Avant) jak i mojego (Sedan). Edytowane 18 Września 2017 przez AndrzejK.
kdawid Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Tak samo jest w avancie i w sedanie. haki są takie same Edytowane 19 Września 2017 przez kdawid
Rekomendowane odpowiedzi