Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Win 7 lub 10 klucz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Czy ktoś może mi podpowiedzieć, czy jest możliwość ściągnięcia klucza pod te Win?!

pzdro

Opublikowano

Jest coś takiego jak generator klucza. Użytkowałem akurat z win7 i działa. Mam gdzieś na płycie z systemem ale wujek google zapewne znajdzie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jest coś takiego jak generator klucza. Użytkowałem akurat z win7 i działa. Mam gdzieś na płycie z systemem ale wujek google zapewne znajdzie [emoji3]
W momencie zakupu licencji za parę złotych na allegro stajesz się legalnym posiadaczem windowsa - tak nie lepiej :)?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W momencie zakupu licencji za parę złotych na allegro stajesz się legalnym posiadaczem windowsa - tak nie lepiej [emoji4]?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

A niby w jaki sposób?? Dostajesz przy takim zakupie naklejkę z licencją czy tylko numer seryjny?? Klucze za kilka zł pochodzą najczęściej z generatorów kluczy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Jawne oszustwo i tyle. "Ściągnąć" co masz na myśli? Chcesz używać spiraconych wersji? Są przecież programy do aktywowania klucza. A podczas instalacji wystarczy, że nie podasz klucza

Opublikowano
23 godziny temu, Krumak napisał:

A niby w jaki sposób?? Dostajesz przy takim zakupie naklejkę z licencją czy tylko numer seryjny?? Klucze za kilka zł pochodzą najczęściej z generatorów kluczy.

Ja tak kupiłem, dostałem naklejkę (używaną wprawdzie ale można przykleić i z tym samym kodem) i jeszcze fakturę VAT. Za ten patent podobno można podziękować przepisom Unii Europejskiej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coraz częściej klucz zapisany jest w BIOS (od Win8 do win10) i nie ma żadnych naklejek na obudowie laptopa. Tak mam np. w swoim Lenovo z Win10.
Przy instalacji świeżej kopii, nie podajesz klucza, a jak się system zainstaluje to sam się aktywuje po połącznieu z netem.

Win7 były tylko klucze (na naklejce).