KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witajcie. Mam niestety z tylu korbki, trafia mi sie kompet skorzanych foteli wraz z boczkami, ale tyl ma elektryke, czy orientuje sie ktos czy musze cale zbrojenie drzwi wymienic, czy tylko wystarczy dolozenie silownika? i Jaki jest przyblizony koszt takiej przyjemnosci. Z gory dzieki za info Pzdr
Pawlo 2004 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Hmm... Rozbierałem u mnie tylną tapicerke ale nie wiem jak wyglądają drzwi bez elektryki z tyłu Prowadnice pewnie będą te same ale pytanie czy wystarczy tylko dołozyć silniczek i będzie wszystko git to nie wiem. Troszke rezanie by cie czekało, musi być napewno doprowadzona dodatkowa wiązka kabli do drzwi kierowcy a tu juz większy problem kolego. Poczekaj na inne opinie kolegów ale na moje to troszke gra nie warta zachodu, łatwiej będzie zaślepić przyciski w tej nowej tapicerce i zostawić korbki.
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 No właśnie nie wiem czy jaesli zaczne zaslepiac, kupowac korbki to czy koszty nie beda podobne a tak to przynajmniej mialbym elektryke
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 mi się wydaje, żenie skończy się na samym silniczku... ale pewien nie jestem.
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 trzeba zalozyc sterowniki zintegrowane (steruja zamkami oraz silnikami) z silnikiem sterujacym oknem uzupelnic wiazki elektryczne tylnych drzwi, ciagnac wiazki CAN do przednich wiazek elektrycznych wiec czeka demontaz tapicerki slupkow, srodkowych list dolnych polek tapicerki z przodu
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 trzeba zalozyc sterowniki zintegrowane (steruja zamkami oraz silnikami) z silnikiem sterujacym oknem uzupelnic wiazki elektryczne tylnych drzwi, ciagnac wiazki CAN do przednich wiazek elektrycznych wiec czeka demontaz tapicerki slupkow, srodkowych list dolnych polek tapicerki z przodu jednym slowem gra nie warta swieczki...[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 23:06_________________________________________________W kazdym badz razie dzieki.
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 czy warta czy nie, to juz pozostawiam indywidualnej ocenie, tapicerke i tak bedziesz mial zdemontowana. napewno jest przy tym troche pracy.
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 jesli zmienisz fotele /a wiem ze masz taki plan/ a co za tym idzie to i boczki wiec nei bedziesz miał wyjscia bo chyba nie kupisz z korbkamiz tyłu :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 pewnie tak ale przeraza mnie to... p.s. zawsze moge zaslepic i wrzucic korbki
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 pewnie tak ale przeraza mnie to... p.s. zawsze moge zaslepic i wrzucic korbki niech Cię nie przeraża , spokojnie dasz rade
Rekomendowane odpowiedzi