olewnicd Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Witajcie, Mam następujący problem , przy przyspieszaniu odcina mi turbo na 4 biegu przy około 100-120 km/h , ciekawi mnie fakt że tylko na tym biegu , gdyż na 1,2,3 czy 5(nie zauważyłem przy 3 tys obrotów) normalnie jest wyczuwalne przyspieszenie . Czytałem coś że może być to problem z zaworem N75 . Proszę o łopatologiczną odpowiedź , najlepiej potwierdzoną zdjęciami ponieważ jestem laikiem (może się czegoś nauczę ) .
wyzyk83 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 turbo do czyszczenia odcina na 4 i 5 bo auto stawia wiekszy opór dla silnika zeby sie rozpedzac
olewnicd Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 18 godzin temu, wyzyk83 napisał: turbo do czyszczenia odcina na 4 i 5 bo auto stawia wiekszy opór dla silnika zeby sie rozpedzac Tylko widzisz, sęk w tym że niecałe 2 tygodnie temu było czyszczone , muszę zrobić logi dynamiczne i wstawić , chyba że ktoś ma inny pomysł ?
wyzyk83 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) to nie ma znaczenia może żle zrobili dawaj logi to bedzie wiadomo Edytowane 23 Września 2017 przez wyzyk83
Rekomendowane odpowiedzi