Cnotek Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Witam, Panowie od ponad tygodnia mam ten sam problem. Potrzebuję kupić wiązkę do do xenona prawy przód. Moja nadpaliła się podczas pożaru maglownicy. Producent podał mi również numer części 8E1971076AM. Dzwonię, jeżdżę, szukam i nic. Ktoś? Cos? Allegro też nie jest pomocne. W załączniku zdjęcia kostki. AUDI A4 B7 2.0 TFSI 2007 rok Z góry ślicznie dziękuje, Pozdrawiam nisko i szeroko Adi
kaju Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Jak nie znajdziesz, to mogę Ci zrobic takie coś. Odezwij się na pw, dogramy szczegóły.Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
pksmlody Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Nie zastanawiaj się tylko bierz od @kaju. Polecam. Profi robota. Nie dziękuj, zrobisz to później Edytowane 25 Września 2017 przez pksmlody
jaguaro Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Wierz mi Kaju jak ogarnie to będziesz miał oryginał[emoji6]Tapnięte z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi