dyduś111 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 mam problem z napinaczem paska alternatora. koło pasowe napinacza jest ptrzekrzywione tylko patrzec kiedy spadnie pasek.nie wiem czy to sie naprawia czy trzeba kupic nowe. serdeczne dzieki za pomoc
KaczorComp Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie martw sie, to normale w tych napinaczach. Kółeczko jest zakrzywione ponieważ w napinaczu wyrabia sie tulejka. Napinacza sie nie naparawia. Wymienia się na nowy. Cena nowego 180-300zł
spetsnaz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 mam problem z napinaczem paska alternatora. koło pasowe napinacza jest ptrzekrzywione tylko patrzec kiedy spadnie pasek.nie wiem czy to sie naprawia czy trzeba kupic nowe. serdeczne dzieki za pomoc Nie kupuj tanich zamienników, najlepiej kup napinacz w ASO lub markowego producenta w Intercars. Numer części 028 903 315M.
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 koniecznie wymienic. grozi zerwaniem paska i powazniejszym balaganem. coby wyprzedzic ewentualne pytania. mozna tego dokonac bez demontazu przodu.
Rekomendowane odpowiedzi