Blaaszka Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Witam, jestem od niedawna posiadaczem czterech kółek, byłem na stacji diagnostycznej, okazało się, że mam 98% granicy błędu na prawym ręcznym, byłem u mechanika i powiedział, że zacisk nie trzyma. Szukam na autodoc i iparts, jednak nie wiem czego dokładnie, bo podobno "zacisk hamulcowy" różni się od "zacisku hamulca ręcznego", czy mógłbym ktoś podać jakieś sensowne propozycje wsadzenia nowego zacisku tanio, ale sprawnie albo wytłumaczył jak szukać? Dzięki z góry
wesz82 Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Tak na prawde to jest jeden element. Reczny jest zintegrowany z zaciskiem. Popatrz na gogle jak to wyglada. Sa alu i zeliwne zaciski. Popatrz dobrze czy w ogole linka ciagnie dzwigienke ale jak znam zycie to zacisk zastal sie i pupa z tego bedzie.
Blaaszka Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 To co mam na zdjęciu, to będzie jako zacisk hamulca ręcznego tak?
wesz82 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Jak masz tyle dac to znajdz kolege o nicku dev w jego podpisie masz nr tel. Dzwon ogarnie Ci to i bedziesz happy.
Rekomendowane odpowiedzi