cichusz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 mam audi a4 2.8 i chce sie dowiedzieć czy to auto posiada szpere. jeśli nie czy jest możliwe zamontowania mostu od 80 z funkcja DIFF. ktoś to robił?????proszę o pomoc.
cichusz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 lubie latac boczkami.w zime jak dodalem gazu to szedl bokiem odrazu. ale tez chce wiedziec czy takie auta posadaja blokade czy nie z ciekawosci
juby_p Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 tu możesz sobie sprawdzić co masz na wyposażeniu http://www.audiklub.org/wyposazenie.html wpisujesz kody z nalejki z książki serwisowej bądź z bagażnika mnie wyskoczylo że mam automatyczna blokade mechanizmu różnicowego.
Dev Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 mam audi a4 2.8 i chce sie dowiedzieć czy to auto posiada szpere. jeśli nie czy jest możliwe zamontowania mostu od 80 z funkcja DIFF. ktoś to robił?????proszę o pomoc. Twoje auto ma szpere ale tylko miedzyosiwą na torsenie rozłącza sie przy 20-25km/h most z 80 nie bedzie pasował, na dodatek przełożenie główne tylnego mostu jest inne jak w A4
cichusz Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 jeśli chodzi o most to są takie same. ostatnio wymienialem skrzynia i zakupiłem z audi 80 rok 95 bo to są te same skrzynie i silniki z 80 r95 i audi a4 95 rok. w obydwóch wersjach są silniki AAH.
Rekomendowane odpowiedzi