tommylee Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 mam prośbę do użytkowników sedanów B7, którzy mają zamykany schowek po lewej stronie bagażnika. Czy ktoś może wrzucić fotki jak montowany jest ten wewnętrzny schowek po zmieniarkę do navi i co tam jeszcze się mieści.
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 chyba, prawy schowek, lewa - to strona kierowcy
tommylee Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 chyba, prawy schowek, lewa - to strona kierowcy pisałem o lewej stronie bagażnika (tej za kierowcą) a nie o wnętrzu
Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Strony określamy siedzą za kierownicą
limmited Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam, mam ten sam problem... Niedawno kupiłem auto ( a4 b7 sedan) i tez nie wiem co powinno się znajdować pod lewą wykładziną boczka bagażnika... Mi wiszą tylko kabelki (jedna czarna wtyczka i dwie mniejsze kolorowe) Dopytywałem się w ASO i podobno tam ma być wzmacniacz. Głośnik basowy mam od dołu tylniej pólki. Jeżeli ktoś może zamieścić fotki będę niezmiernie wdzięczny... Interesuje mnie jak to ma wyglądąć? Jakieś uchwyty do tego wzmacniacza itp...
ramzespp Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Auta z USA często mają tam wsadzony moduł radia satelitarnego SIRIUS, czy coś takiego Ja takie coś mam...
limmited Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A masz możliwość podesłać jakieś foto?
sajberek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 W bagażniku w lewym schowku ja mam zamontowany czytnik nawigacji. Fotki wrzucę jakoś wieczorem, jak nie zapomnę zrobić. Pozdr, M.
Rekomendowane odpowiedzi