AdamsDH Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Czesc, Od jakiegos czasu szukam sobie zaroweczek H6W Blue Vision lub najlepiej jakiegos LEDa. Jednak Blue Vision H6W to koszt kolo 60 plnow. Troche drogawo jak za taki pierd. LEDow W5W jest cala masa za psie pieniadze. Zastanawiam sie czy bylaby opcja wymienic oprawke z H6W na W5W. Mam swiatla ori valeo xenon i tam mam h6w ale podobno sa tez takie z zarownami w5w. Bawil sie moze ktos w taka podmiane? Czy 5W zamias 6W bedzie bradzo bruzdzic w instalacji? Pozdrawiam
Cristoforo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 właśnie ja tez sie podłączam to tego tematu kupiłem ori nowe xenony i mam pozycje na h6w która wogóle nie pasuje do xenonów.
Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Proste ,wymieniasz gniazdo i po sprawie.Najlepiej mieć kawałek instalacji z oprawką i zlutować dwa kabelki u Siebie tez juz to dawno zrobiłem
kepasa Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Proste ,wymieniasz gniazdo i po sprawie.Najlepiej mieć kawałek instalacji z oprawką i zlutować dwa kabelki u Siebie tez juz to dawno zrobiłem ooooooooooo........... to się nie chwaliliśmy....
AdamsDH Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 oooooooooooooooo ...... No wlasnie ! :bicz3: No to teraz trzeba skolowac oprawki, a w dziure w lampie taka oprawka pasuje bez rezania?
Rekomendowane odpowiedzi