jozek726 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 kojarzę to auto z ogłoszenia allegro , pamiętam ją po dekorach RS4 które są MEGA
Namiot_N1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Ciąg dalszy przygotowania do zimy
Namiot_N1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Oraz wymiana na nowe żarnik i oczyszczenia odbłyśników
Namiot_N1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Ostatni etap ochrona lakieru woskowanie , efekt końcowy Zostało tylko zmienił komplet kół na zimowe
pksmlody Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Sedany górą! Bardzo zacnie się prezenci!
Namiot_N1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Od środka czyściłam płynem do szyb lekko wilgotna mikrowibro , i odbłyśniki tak samo . Zewnątrz szkła położyłem wosk i to by było na tyle
johnnythebest Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 a to rozklejałeś lampę czy jakoś od środka czyściłeś?
Namiot_N1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Na początku chciałem je rozklejać ale ten klej oryginalny jest mega mocny i musiałem od środka czyścić a raczej pobawić się z tym bo jak odkręcić soczewkę od lampy masz dojście ale bez rewelacji.
johnnythebest Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 15 godzin temu, Namiot_N1 napisał: Na początku chciałem je rozklejać ale ten klej oryginalny jest mega mocny i musiałem od środka czyścić a raczej pobawić się z tym bo jak odkręcić soczewkę od lampy masz dojście ale bez rewelacji. Dzięki za info, na dniach tez będę się za to zabierał
Namiot_N1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Regeneracja halogenów bo moje już były w średnim stanie Po prawej dawca części
Namiot_N1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) A tak się prezentuje wersja na zimowych kołach i już słodzonych odnowionych halogenami + nawoskowany lakier na sezon zimowy. Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Namiot_N1
Namiot_N1 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pod długim oczekiwaniu na nową pompę vacum , bo stara ledwie biła -0.4 bar i samochód chodziło nie dokończ tak jak powinien. Teraz nowa podaje ciśnienie -1.0 bara i samochód odżył , turbo czuć że chce żwawo się wkręcać a hamulce mocno wyostrzyły się. Jestem mega zadowolony z tej nowe części bo duża różnica pomiędzy wymianie.
Namiot_N1 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) W tym sezonie zbogacę swoje audio o coś takiego Focal DB 30 w skrzyni szczelinowej 52L Mono blok JBL I kondesator 1.2F Ten sprzed potrawie uderzyć bassem okrutnie nawet powyżej 140db Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Namiot_N1
black4 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Witaj, Nie chciałeś suba dać w zabudowę w boczek bagażnika? Skrzynia pewnie 1/4 bagażnika zajmie ... Komponenty audio porządne Autko piękne! Pozdrawiam
Namiot_N1 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) A dzięki kolego black4 , a co do głośnika w boczek to słaby pomysł bo litraż będzie mały oraz głośnik 25cm to jedna sprawa a drugą że taka zabudowa będzie ciśnieniowa i bass jest sporo słabszy i efekt jest taki że to gra dość słabo. Ta skrzynka nie jest aż taka duża ale dźwięk będzie nie porównania a w bagażniku i tak wożę tylko powietrze Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Namiot_N1
Gac3k Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Piękna. Jak i czym woskowałeś ? Jak znaczy się procedura dokładna bo też będę chciał niedługo woskować.
Rekomendowane odpowiedzi