muunv Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Da sie vcds'em sprawdzić czy wszystkie świece dobrze się spisują? Zrobiło się chłodno i długo musze go kręcić zanim zaczai, ale pali z pierwszego po nocy. Później jak już jest rozgrzany pali po 1-2 sekundach. Obstawiam świece i z tąd moje pytanie
Markiz88 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Da sie vcds'em sprawdzić czy wszystkie świece dobrze się spisują? Zrobiło się chłodno i długo musze go kręcić zanim zaczai, ale pali z pierwszego po nocy. Później jak już jest rozgrzany pali po 1-2 sekundach. Obstawiam świece i z tąd moje pytanie [emoji6] Ten sam problem mam teraz jak chłodniej kręci dłużej ale dodatkowo błąd już zaczął wyrzucać związany ze świecą wiec raczej będzie montaż nowych świec tylko beru czy bosch tu jest link do ciekawych bosh duraSpeed ale czekam na opinie https://pl.bosch-automotive.com/pl/parts_and_accessories/motor_and_sytems/diesel_2/glow_plugs/glow_plugs_diesel_motorsys_partsWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Markiz88 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Da sie vcds'em sprawdzić czy wszystkie świece dobrze się spisują? Zrobiło się chłodno i długo musze go kręcić zanim zaczai, ale pali z pierwszego po nocy. Później jak już jest rozgrzany pali po 1-2 sekundach. Obstawiam świece i z tąd moje pytanie [emoji6] Podkreślam ze ten sam silnik wiec coś na rzeczy jest z tymi świecami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 Podkreślam ze ten sam silnik wiec coś na rzeczy jest z tymi świecami Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKupuj beru. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi