Przemek.1997 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Witam, potrzebuję pomocy, mam a4 z 2000r po lifcie w sedanie, musiałem wymienić tylną szybę. Po wymianie w warsztacie zauważyłem kabelek między półką a tym słupkiem skośnym z lewej strony. Wyjąłem półkę i okazuje się że ten kabelek jest od wzmacniacza(takiego żółtego o numerze 8D5 035 225 G). Jest urwany i dość krótki. I tu pytanie w które miejsce w szybie powinien być wpięty? Na tym lutowaniu na samym dole? Z drugiej strony ta sama sytuacja tylko inny wzmacniacz (czerwony i numer 8D5 035 225 H). W dodatku nie mogę zdjąć tych skośnych słupków. Jak je zdemontować i jak to naprawić? Dodam że mam oryginalne radio Audi Symphony 1, ale obawiam się że będzie gorzej łapało stacje radiowe. Proszę o pomoc Edytowane 17 Października 2017 przez Przemek.1997
Przemek.1997 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Opublikowano 19 Października 2017 Witam ponownie, udało mi się znaleźć zdjęcie podobnego wzmacniacza z odciętymi kablami, wzmacniacz różni się kolorem ale ma takie same wejścia, zaznaczyłem na zdjęciu kabelek który jest urwany u obu wzmacniaczy zamontowanych u mnie. Gdzie on ma być podpięty?
Przemek.1997 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam, problem rozwiązany, owy kabelek ma być przylutowany do szyby. Po zdjęciu osłon słupka okazało się że jest w sumie 4 takie wzmacniacze ale na szczęście przy tych górnych kabelki były całe
Rekomendowane odpowiedzi