Adi quattro Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Mam problem z ABS w moim Audi A4 B5 quattro. Szukam dobrego mechanika co się zna na tym temacie bo dwóch poprzednich miało problem.... Najlepiej w okolicy Ruda Śląska. Pozdrawiam serdecznie.
Alfi Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Opisz bardziej problem, chyba o to tu chodzi
SzeFFo Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Podpinałes pod vaga? Bez tego raczej nic nie zdziałasz. Jaki błąd?
Adi quattro Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 W dniu 23.10.2017 o 19:03, Alfi napisał: Opisz bardziej problem, chyba o to tu chodzi
Adi quattro Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Komputer pokazuje że to czujnik przy tylnym prawym kole.... Tylko o to chodzi ze ja potrzebuje dobrego mechanika żeby to szybko ogarnął gdyż ja jestem za granicą a tym autem ma jeździć moja żona z małym dzieciaki a nie pozwolę żeby jeździli niesprawnym autem. Prawdopodobnie ktoś kiedyś coś tam schrzanil przy naprawie, tak twierdzi ostatni mechanik u którego byłem.
Alfi Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Stawiałbym na uszkodzenie czujnika, gdyż w quattro nie reguluje się odległości czujnika. Powinien ogarnąć to każdy "normalny " mechanik. Szkoda że tak daleko mieszkasz
Rekomendowane odpowiedzi