testis Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Mam zamiar zmienic panel klimatronika. Jak to mozna najszybciej i bezbolesnie zrobic?
adamooo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Mam zamiar zmienic panel klimatronika. Jak to mozna najszybciej i bezbolesnie zrobic? musisz wyciągnąc navigacje i wypchnąć klimatronic - odpiąć wtyczki i po robocie..
Bieniek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 U mnie daje sie wyciagnac klimatronik bez wczesniejszego demontazu innych elementow.Chwytasz u dolu i ciagniesz.Wychodzi bez problemu.Pozniej odlaczasz wtyczki i po sprawie.
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 U mnie daje sie wyciagnac klimatronik bez wczesniejszego demontazu innych elementow.Chwytasz u dolu i ciagniesz.Wychodzi bez problemu.Pozniej odlaczasz wtyczki i po sprawie. Dokładnie
Hołk Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Po wymianie konieczne będzie kodowanie, można także zmienić sam panel czołowy z przyciskami, oczywiście jeśli stary panel jest sprawny.
IRO293 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Po wymianie konieczne będzie kodowanie, można także zmienić sam panel czołowy z przyciskami, oczywiście jeśli stary panel jest sprawny. jak to trzeba zrobić?
laki83 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dziwi mnie tu ta dyskusja dotycząca demontazu .....temat był już tyle razy poruszany że nie da sie policzyć wystarczy
IRO293 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dziwi mnie tu ta dyskusja dotycząca demontazu .....temat był już tyle razy poruszany że nie da sie policzyć wystarczy a Ty co,moderator? Jak nie masz nic do powiedzenia sensownego to nie pisz!
laki83 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 moderator to ja nie jestem ale opisywalem juz jak wyjac i rozlozyc na czesci caly climatronic.....wiec wystarczy poszukac!
Rekomendowane odpowiedzi