Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Demontaż panelu klimatronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam zamiar zmienic panel klimatronika. Jak to mozna najszybciej i bezbolesnie zrobic?

musisz wyciągnąc navigacje i wypchnąć klimatronic - odpiąć wtyczki i po robocie..

Opublikowano

U mnie daje sie wyciagnac klimatronik bez wczesniejszego demontazu innych elementow.Chwytasz u dolu i ciagniesz.Wychodzi bez problemu.Pozniej odlaczasz wtyczki i po sprawie.

Opublikowano

U mnie daje sie wyciagnac klimatronik bez wczesniejszego demontazu innych elementow.Chwytasz u dolu i ciagniesz.Wychodzi bez problemu.Pozniej odlaczasz wtyczki i po sprawie.

Dokładnie :good:

Opublikowano

Po wymianie konieczne będzie kodowanie, można także zmienić sam panel czołowy z przyciskami, oczywiście jeśli stary panel jest sprawny.

Opublikowano

46fc848c29d97670.jpg

a4a09b3b05826947.png

Opublikowano

Po wymianie konieczne będzie kodowanie, można także zmienić sam panel czołowy z przyciskami, oczywiście jeśli stary panel jest sprawny.

jak to trzeba zrobić?
Opublikowano

dziwi mnie tu ta dyskusja dotycząca demontazu .....temat był już tyle razy poruszany że nie da sie policzyć wystarczy :szukaj:

Opublikowano

dziwi mnie tu ta dyskusja dotycząca demontazu .....temat był już tyle razy poruszany że nie da sie policzyć wystarczy :szukaj:

a Ty co,moderator? Jak nie masz nic do powiedzenia sensownego to nie pisz!
Opublikowano

moderator to ja nie jestem ale opisywalem juz jak wyjac i rozlozyc na czesci caly climatronic.....wiec wystarczy poszukac!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...