Marcinn98 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Głowica padła w moim AVJ znalazłem 2 która lepsze AWT czy AUQ i czy wogule pasują?
Desper Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Obydwie pasują bez żadnego kombinowania z tego co czytałem i mi mechanik sprawdzał. Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
mix99 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 ogólnie chyba wszystkie głowice z 1.8t podchodzą zamiennie, jedyne różnice, jakie musisz sprawdzić to wielkość kanałów dolotowych, te starsze mają większe ale to w niczym nie przeszkadza a podobno nawet lepiej. druga sprawa to czy głowice ma wyjście na pompe sai, którą Ty masz, starsze modele 1.8t tego nie miały, jeśli trafisz na taką trzeba po prostu zaślepić sai, ewentualnie całkiem go wywalić.
jacek70 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Jeszcze pasuje od AMB, BFB i BEX.
Shhaddoww Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Pasują też od wolno ssących 1.8 20v. np. ADR, AGN...
jacek70 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 3 minuty temu, Shhaddoww napisał: Pasują też od wolno ssących 1.8 20v. np. ADR, AGU ... Nie tak do końca
Shhaddoww Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 A powiedz co nie pasuje ?Oczywiście poza SAI bo w nich tego nie ma.Bo ja jestem pewien że pasują, bo sam przerabiałem to u siebie.Mam adr na szerokim kanale założoną i pasuje p&p poza SAI
Rekomendowane odpowiedzi