czarny_biały Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 witajcie. mam problemik i szukam pomocy. w trakcie jazdy słyszalne jest huczenie z prawej strony (przód). w trakcie zwiększania prędkości huczy intensywniej a apogeum uzyskuje od 80 - 110km/h (co prawda dalej nie próbowałem). dodam, że w trakcie skręcania w prawo huczenie znacznie się nasila. więc chyba łożysko odpada, bo wtedy jest odciążone. hmmm... proszę więc o sugestie - co to może być???
wojtekce Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 napewno łożysko ale było już przerabiane
Booster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 To sa najczestrze objawy zuzytego lozyska (latwo to sprawdzic) ale moze to byc rownie dobrze przegub.
cobradd Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 nie słyszałem jeszcze huczącego przegubu, do tej pory zawsze tyrkotały i to tylko przy ruszaniu
pawelc Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 przegub huczy .. raczej nie ... Wygląda na łożysko
Rekomendowane odpowiedzi