Weebster Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Witam , od czasu do czasu podczas pierwszych 10min auto dusi mi się zanim przełączy się na gaz. Dzieje się tak jak auto dłużej postoi albo za mocno dodam gazu zaraz po odpaleniu. Traci całkowicie moc i szarpie jakbym miał jabłko w rurze. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifix Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dzieje się tylko tak na PB ? A gdy tylko przełączy się na LPG działa dobrze, jak ręką odjął ? Jeśli tak to przeczytaj sobie mój post który napisałem jakiś czas temu, może coś ci się przyda z tego. 1.8T [AEB] - Duszenie przy dodaniu gazu i gaśnięcie na niskich obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian725 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) U mnie np szarpie lub dusi się, czasami, jak mam za mało benzyny w baku. Zarówno instrukcja mojej instalacji jak i mój gazownik mówi że poziom Pb ma wynosić minimum 1/4 baku Edytowane 28 Października 2017 przez adrian725 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi