tomek899 Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 witam musze pomalować przednia blende, mozna ja sciagnac bez sciagania zderzaka? tablice rejestracyjna mam przykrecona od spodu jakimis 4 srubkami acha blenda jest z czujnikami parkowania
Klawisz-84 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Masz s line to są śrubki i zatrzaski. Z jednej strony lepiej mieć zdjęty zderzak lub delikatnie pociągnąć i szarpać ale łatwo można połamać mocowania. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
tomek899 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 mam b7 s4 jak odkrecam te 4 srubki co sa pod spodem to tablica sie wysuwa, ale ta ramka nie chce wyjsc, w jaka strone ja ciagnac? w ktory miejscu sa te zaczepy ?
afroo. Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 2 godziny temu, tomek899 napisał: ramka nie chce wyjsc, w jaka strone ja ciagnac? w ktory miejscu sa te zaczepy ? Po odkręceniu śrub na dole pociągnij blendę do siebie za górną krawędź.
Rekomendowane odpowiedzi