MACKOAUDI Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam zapaliła mi się konewka min oleju więc dolałem 1l ale nie zgasło dolałem drugi zgasło ale po kolejnym uruchomieniem silnika znów się zapaliła czy dolewać więcej oleju. A nie mogę sprawdzić w mmi bo wyskakuje mi komunikat że jest coś nie skonfigurowane auto mam dopiero dwa tygodnie
Tomasz Krajewski Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Kolego z czymś takim to ja bym na serwis pojechał a nie na forum. I to chyba na lawecie. Nie wygląda to dobrze
MACKOAUDI Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 Radzisz serwis czemu uważasz że to nie dobrze
kamilkiero Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 zapewne wciąż mało jest oleju..... albo wyciek albo brak pierścieni.
kixi4 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 sprawdz czy dziala czujnik otwarcia maski.. czy jak otworzysz maske jest to pokazywane na wyswietlaczu pomiedzy zegarami, jesli nie dziala to nie skasuje sie informacja zeby dolac olej.
Rekomendowane odpowiedzi