Matrixpl2oo1w Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale wystawiam posta ale trudno było wybrać. Do rzeczy w swoim audi(a4 b6) mam taką wtyczkę ale nie mam pojęcia do czego służy, spotkał się ktoś już z czymś takim?
Matrixpl2oo1w Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 A jaki kabel żeby podłączyć telefon, i co da jak go podłącze ?
sitar Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Jest trochę tego na forum...Powinieneś mieć fabryczny zestaw głośnomówiący i pewnie bluetooth-wyszukaj urządzenia po przekręceniu zapłonu w aucie. Ja nie mam telefonu w aucie ale powinien działać w ten sposób że wkładasz kartę sim i (musisz mieć słuchawkę z uchwytem) i masz tam ładowarkę i antenę i głośnomówiący. Wydaje mi się że bez słuchawki powinieneś połączyć się przez bluetooth-jeśli oczywiście posiadasz.(Taka czarna puszka pod siedzeniem pasażera) Edytowane 2 Listopada 2017 przez sitar
Matrixpl2oo1w Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Ja mam tylko uchwyt na telefon. I w tym uchwycie jest taka wtyczka. Nie mam telefonu z zestawu ani nawet bluetooth (ale pewny nie jestem). A nie miałem pojęcia właśnie do tego jest ta wtyczka stąd to pytanie. Ale dzięki odp. Pozdrawiam
matisstz Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 sądząc po twoim roczniku to nie masz bluetooth u siebie na aucie... a uchwyt jest do takiego zestawu,
Rekomendowane odpowiedzi