Hayabusa310 Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam Panowie potrzebuję porady. Pacjent to Audi a4b6 2004 s-line Mam przetartą skórę( całkowicie przetarta w kilku miejscach) na lewym boczku na siedzeniu kierowcy ( od wsiadania) Czy zna ktoś sensowną firmę w okolicy łodzi lub tomaszowa maz. która to w rozsądnych pieniążkach ogarnie. Opcja nr dwa może ktoś ma do sprzedania taki fotel w dobrym stanie ? Czy lewy fotel od anglika będzie pasować ?
jolley Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 A czy bawił się ktoś z Was w regenerację takiego boczka? Widziałem filmiki, gdzie czyścili, szpachlowali i malowali skórę. Czy efekt się utrzymuje? Jakieś Wasze doświadczenia?
Bruuuum Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 10 godzin temu, jolley napisał: A czy bawił się ktoś z Was w regenerację takiego boczka? Widziałem filmiki, gdzie czyścili, szpachlowali i malowali skórę. Czy efekt się utrzymuje? Jakieś Wasze doświadczenia? Często lepiej wszyć na nowo jeden element fotela np. najbardziej zużyty boczek siedziska, niż szpachlować dużą powierzchnię (większą niż drobne odpęknięcia). Szpachlowane powierzchnie nie są fajne w dotyku jak nieretuszowana skóra.
Rekomendowane odpowiedzi