kettler102 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam, Panowie mam takie pytanko od wczoraj zauważylem ze jak jade w 5 osob moje a4 zachowuje sie jakos dziwnie. Jadąc na wprost tak jakby ktos delikatnie pulsacyjnie popychal mi tylni błotnik w bok (delikatne falowanie na boki) . Na poczatku myslalem ze to felga sie poluzowala, pozniej ze cos jest z opona nie tak, ale dziwne ze wczesniej bym tego nie wyczul. Odczuwa sie ten defekt przy nizszych predkosciach powiedzmy do 70km\h jak znacznie przyspiesze to to mija (albo po prostu juz jest to nie wyczuwalne). Teraz nawet jak sam jade tez wyczuwam podobne objawy. Moze to byc łozysko czy raczej tuleje ? Umowilem sie na jutro z mechanikiem ale moze wczesniej ktorys z Was mi podpowie co to moze byc. Z góry dzieki za pomoc.
kettler102 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Oczywiscie, cisnienie w oponach sprawdzone.
nike21 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 opona w srodku moze byc zwajhowana... przeloz tyl na przod i sprawdz czy jest lepiej... jak nie to cos z zawieszeniem...
kettler102 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tak jak kolega Nike21 pisze, tyle tylko ze opona była zwichrowana od wewnatrz jak i od zewnatrz minimalnie bylo to widac dopiero jak powietrze zeszlo wyskoczyla fajna bańka. Kupilem nowe oponki i wszystko chodzi elegancko. Pozdrawiam
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a może amory masz jużna wykończeniu?! ja miałem podobne objawy i jak zmieniłem amory z tyłu i pomogło
mcm Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a może amory masz jużna wykończeniu?! ja miałem podobne objawy i jak zmieniłem amory z tyłu i pomogło jedź na szarpaki i sprawdź
Rekomendowane odpowiedzi