kami050 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Hej, Posiadam seata exeo na sportowych sprezynach niebieskich kba i zawieszeniu zwyklym 1ba ,auto sie prowadzi super na zakretach ale jest za niskie i czesto trze podwoziem i tu moje pytanko czy lepiej kupic uzywane sprezyny oryginalne np od audi a4 b7 , nowe oryginaly sa strasznie drogie czy lepiej kupic wszystkie nowe np sachs albo bleistein ? Bardzo prosze o odpowiedz
kami050 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 Nikt nie podpowie ? Chodzi mi glownie o marke sprezyn podobno blistein i kayaba sa dobrym wyborem ...
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zdecydowanie Blistein.większosc właśnie je zakłada.
muunv Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Wal w Bilstein. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kami050 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 udalo mi sie znalezc bilsteiny na tyl ale na przod tylko sachs, kilen, lejofors i kayaba... albo oryginal po 450zl /sztuka
staniek Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Przednie możesz spokojnie kupić w używce,z przodem w b6 b7 nic się nie dzieje (tzn nie siada tak jak tył).
Rekomendowane odpowiedzi