uszek1134 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Siema. Mam problem z podpalenie jak przekrecam zapłon i chce odpalić to tylko pojawia się dźwięk pukniecia ostatnio mialem to przez 4razy zanim odpalilem samochodu na dziś dzisiejszy odpalalem go z 5 razy i normalnie odpala Mogą to być szczotki na rozruszniku?
wesz82 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Tak szczotki,kijowa masa albo kostka w stacyjce. Jak slyszysz ze bendix wysuwa a nie kreci silniczkiem to na bank szczotki.musisz sie kims wspomoc a ty obserwuj rozrusznik.
piotrsob1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Równie dobrze to może być problem z przepływem prądu na głównych zaciskach automatu rozrusznika , lub wypalonych stykach w jego wnętrzu P.S. Już tak bardzo auto działa Ci na nerwy że chcesz go podpalić ? Edytowane 12 Listopada 2017 przez piotrsob1
kamil-vag Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Nawet sobie sprawy nie zdajecie ile pracy mam z poprawianiem tematów i porządkowaniem tego na forum a mam tylko dział 1.9 TDI i diagnostykę VAG
piotrsob1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 No nie dziwię się jak ludziska piszą i nawet nie przeczytają co napisali ....
Rekomendowane odpowiedzi