andrew318 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dałem do zamontowania do mojej Audicy radio Pioneer DEH-P6000UB (radio jest raczej z wyzszej półki) . Ale co się okazało? Nie grają tylne głośniki.Powiedziano mi , że będą musieli ciągnąć kable od tylnych drzwi bezpośrednio do radia.Zastanawiam się czy nie zostałem zrobiony w balona? Czy nie można tego zrobić w inny sposób? Przecież kable z głośników łączą się w kostce.Czy ktoś miał może podobny problem?Jak go rozwiązać? A może radio zostało po prostu źle podłączone? ;(
stojann Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 mi tez nie gralu=y glosniki na tyle ,podjechalem do specow od car radio,zamontowali mi taka przejsciowke/zlaczke i teraz wszystko ladnie gra, koszt tej przejsciowki to 20 zl z montazem
andrew318 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czyli mogę sie czuć oszukany? Też podzwonię i popytam bo kabli jeszcze nie dorabiałem
Rafal_69 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 :szukaj: był ten temat przerabiany juz na forum sam kiedys szukałem i znalazłem wiec
sewek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 tylne głosniki sa zasilane wzmacniaczem do którego jest osobna kostka (jak dobrze pamiętam żółta),ale idzie to obejść,do tej kostki dochodzą 3 przewody-kanał lewy ,prawy i masa dla obydwu kanałów.Musisz ta kostkę przerobić i podpiąć pod wyjście na głośniki tylne w swoim pionku.Ale rewelki nie będzie ponieważ ori wzmak jest słaby i będzie tak ,ze głośniki przednie będą grały a z tyłu prawie nie beda słyszalne,możesz podregulować radio tzn pobawić się frontem i rearem ale i tak szału nie będzie
peja1000 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 musisz w tej 1 kostce wysztkie kable zmostkowac kostka od audio czyi głos 4x2 w pozomie musisz je w pozimie pomostkowac ()() ()() lewy zewnetrzyny z lewym wewnetrznym prawy zewnetrzny z prawym wewnetrznym i tak i drugi szereg tak samo
Muskel1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Albo zamiast kombinowac i mostkowac kup ten adapter i bedzie gralo http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_co_to_jest-t62636.0.html
Rekomendowane odpowiedzi