Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] montaż niefabrycznego radia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałem do zamontowania do mojej Audicy radio Pioneer DEH-P6000UB (radio jest raczej z wyzszej półki) . Ale co się okazało? Nie grają tylne głośniki.Powiedziano mi , że będą musieli ciągnąć kable od tylnych drzwi bezpośrednio do radia.Zastanawiam się czy nie zostałem zrobiony w balona? Czy nie można tego zrobić w inny sposób? Przecież kable z głośników łączą się w kostce.Czy ktoś miał może podobny problem?Jak go rozwiązać? A może radio zostało po prostu źle podłączone? ;(

Opublikowano

mi tez nie gralu=y glosniki na tyle ,podjechalem do specow od car radio,zamontowali mi taka przejsciowke/zlaczke i teraz wszystko ladnie gra, koszt tej przejsciowki to 20 zl z montazem ;)

Opublikowano
  • Autor

Czyli mogę sie czuć oszukany? :mysli:

Też podzwonię i popytam bo kabli jeszcze nie dorabiałem

Opublikowano

:szukaj: :szukaj: :szukaj: był ten temat przerabiany juz na forum sam kiedys szukałem i znalazłem wiec :szukaj:

:hi:

Opublikowano

tylne głosniki sa zasilane wzmacniaczem do którego jest osobna kostka (jak dobrze pamiętam żółta),ale idzie to obejść,do tej kostki dochodzą 3 przewody-kanał lewy ,prawy i masa dla obydwu kanałów.Musisz ta kostkę przerobić i podpiąć pod wyjście na głośniki tylne w swoim pionku.Ale rewelki nie będzie ponieważ ori wzmak jest słaby i będzie tak ,ze głośniki przednie będą grały a z tyłu prawie nie beda słyszalne,możesz podregulować radio tzn pobawić się frontem i rearem ale i tak szału nie będzie :)

Opublikowano

musisz w tej 1 kostce wysztkie kable zmostkowac kostka od audio czyi głos 4x2 w pozomie musisz je w pozimie pomostkowac ()()

()() lewy zewnetrzyny z lewym wewnetrznym prawy zewnetrzny z prawym wewnetrznym i tak i drugi szereg tak samo

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc!

4010414a4c71e2bemed.jpg