niwet Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Mam zamienniki z intercarsu z końcówką q i nie są złe... ale wolałbym reanimować ori przy łączeniu z zderzakiem trochę im brakuje do idealnego spasu
Rob@k Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Też mi się wydaje, że jak jest co to lepiej reanimować swoje.
spenchjdx1 Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 11 godzin temu, black4 napisał: Witaj, Znajomi wkładają gotowe zamienniki błotników w lakierze z allegro. Ponoć są dobrej jakości no i atrakcyjne cenowo ... Można to dodatkowo zabezpieczyć. Ile pożyją ciężko powiedzieć ...niedawno je dopiero wrzucili. Świetnie te heble wyszły! Jak malowales ? Proszek cze jakiś dedykowany zestaw? BTW. Ty masz front hebel z Cayenne? Pozdrawiam ? Cześć Zaciski malowałem pędzlem i zestaw od Foliatec. Całkiem przyjemnie się z tym pracuję Tak, zaciski z przodu są z porsche Cayenne. 4 godziny temu, muunv napisał: Achhh ten zacisk, bajka Miło, że się podoba ? Co do błotników to widzę, że jednak dobrze myślałem. Co oryginał to oryginał zapewne. Będzie trochę wolnego to trzeba to będzie porządnie wyczyścić, pomalować i może trochę wytrzyma..
mlody22122 Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 no hamulce robią wrażenie całe auto za***iste ? 1
Rekomendowane odpowiedzi